Trenerska ruletka

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 lis 2005, 15:42

To wiekszości tych przypadków pasuje jak ulał przysłowie że z "Pustego nawet Salomon nie naleje" Bo tak jak Wleciałowski czy nawet Kubacki nie mieli kim grać.iJak w Górniku i w Poloni najwieksze gwiazdy i gracze na których może liczyć to "wyjadacze" którzy już nie musza grać ale chcą. Dzwigała, Gołaszewski, Lech czy Bukalski. To tez pokazuje gdzie jesteśmy. Z nasza piekna silna lidzą. Bobo w Łecznej zrobił antykwariat i teraz mu podziekowano. "Wędzynka" czy "Czołg" Kubica grali tam dla Bobo. Teraz nie wiem czy im sie nie odechce. Tym bardzie ze jak zauważył Jarzyna połowa gracz jest w wieku trenera. :roll: Może zacznie stawiać na tych młodszych. Madej sie przebije. Pewnie Bykowski bedzie grał z Kucharskim i Kubica może macić. :wink:

Tylko Czesiu Michniewicz i Elivs Stawowy mogą sie pochwalić tym że pracują już troche i narazie mają "czym oddychać". Jabłoński stworzył linie obrony opierając ją na Beladzie i teraz ma. Przeciesz to był najwiekszy błąd Wisły a oni nadal tak działją. Wisła niby ma takie "zasoby" a najwieksza gwiazdą podobnie jak w Poloni jest wyjadacz Darek Gąska :wink: Ci prezeci wychodza z założenie że to tylko wina trenera. Wisła tez pokazał troche ruletki. Ja narazie czekam jak to sie skończy. Groclin miał zwolnić trenera pół roku temu bo statystycznie mijały dwa lata. Drzymała sie wyłamał i teraz ma. Zawsze uważałem że to co brakuje Groclinowi by walczyć o mistrza to ... 3 Polaków wiecej w składze. :!: Podobnie robi pan Ptak :wink: raz Pietrzak raz Panik zależy gdzie gramy :lol: a i tak pewnie Czech długo nie zasiedzi miejsca w Szczecinie bo Pogoń z nim na ławce gra gożej. Ebi wiecej broni niz atakuje. :lol: Skorza coś z tym młodym składem "osiąga" pewnie jego rozlicza na koniec sezonu. Bo jak narazie gra Amici nie powoduje chyba choroby u prezesa. :wink: i dużo bedzie zależało od wyniku na koniec. O Wieczoraku nie ma co pisać bo jak wiemy on jest na jednym z najbardziej pewnych stołków.

Piwus rozumiem że Ci trenerzy z ankiety to grupa tych którzy wiedza po co przychodza do pracy ? "jeszcze" :wink: Mogłeś dodać tam kilku tych "nowych" bo zamin sie ankieta skończy moga zmienić barwy :lol:

Wróć do „Polska”