Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: RadoGol » 05 lis 2005, 18:07

Ludzie, co Wy robicie w tym temacie?
Lisek ziomek Realu pisze:To moglibyśmy śmiać z was bo podniecacie się waszą "niby" najlepszą drużyną. Ronaldinho wasza gwiazda go można podziwiać bo trzeba przyznać jest dobrym graczem, E'to zdrajca który uważa się za najlepszego gracza myśli że jakby Barca kupiła napastnika Arsenalu Thierrego to E'to ciągle by grałw pierwszym składzie beznadziej i oczywiście Messi kilka meczy zagrał dobrze i już wielka gwiazda hehe żałosne.
Napisz to w temacie Barcelony, nie tutaj ;).
sanchez7 pisze:Lisek ziomek Realu jesteś z Londyna a w polsce gdzie mieszkałeś :?:
Na PW tego nie można?

Sorry, że napisałem takie rzeczy, bo nie ja to powinienem robić, jednak nie mogłem już na to patrzeć, skoro jakiś post np. ten ostatni nie ma nawet w najmniejszym stopniu czegoś wspólnego z Realem.

Jutro gramy z Realem Saragossa, przeciwnik jest niżej w tabeli od Królewskich (15 miejsce), ale w piłkę grać potrafią, więc nie będzie tak łatwo, choć bez wątpienia Real jest faworytem. W tamtym sezonie wygraliśmy dwa razy po 3:1 i na pewno rywal będzie chciał się zrewanżować i ma do tego szanse, bo znowu nie zagra kilku graczy z podstawowego składu Królewskich.

Wróć do „Hiszpania”