Napisałem jaki był wynik i kto strzelił. Jesli chcesz komentarz do meczu proszę bardzo. Mecz oglądałem.
Bayern-Werder 3:1
Od pierwszych minut zagrał Michael Ballack mimo kontuzji uda. Ledwo kibice nie zdązyli usiąść na trybunach już w pierwszej minucie bramke dla gości strzelił Miroslaw Klose. Jednak Brememczycy nie cieszyli sie zbyt długo z tej bramki, ponieważ świetnie strzelił Schwainstaiger. Było wiele groźnych akcji, jak i ze strony gospodarzy(Maaakay czy Lucio) jak i ze strony gości (poprzeczka Borowskiego, czy świetna parada Olivera Kahna po strzale Valdesa). W 34 munucie spotkania po raz drugi Bawarczycy objeli prowadzenie. Świetne podanie Ze Roberto wykorzystał Pizzaro.10 minut poźniej świetny rajd przeprowadził Pizzaro, w polu karnym zwódł Nando i w tempo podał do Maakaya, który strzałem w prawy róg pokonal bramkarza gospodarzy. Jeszcze jedną ciekawą sytuację miał Borowski, jednak drugi raz w meczu w fenomenalny sparował jego uderzenie. Więcej okazji się nie zdarzyło. Mecz był ciekawy, było dużo okazji do zdobycie bramkii, jak ze strony Bayernu, jak ze strony Werderu