Słownik języka polskiego by CI na pewno nie zaszkodził więc radze Ci zaopatrzyć się w niego.luk1208 pisze:Guti powiedzmu szczeze jest ulubiencem fanów Realu i oni próbuja wmówic innym ze jest on dobry Miałem przyjemnosc obejzec kilka razy Gutiego w akcji w tym sezonie i powiem ze nie zachwycił mnie, zadnego meczu nie zagrał wspaniałego, moze sie wyrózniał na tle kolegów z druzyny, ale przeciez teraz pomoc Realu gra słabiutko
Jeszzce jedna rzecz mnie rozsmieszyła po wtorkowym meczu z norwegami, a mianowicie jakis fan Realu napisał ze Guti zdobył wspaniałą bramke, jednak gdy zobaczyłem tego gola to tylko sie usmiechnołem pod nosem To tyle na temat Gutiego, pupilka kibiców
Jeszzce jedno jak mówisz ze Xavi nie powinien grac w kadrze to chyba z Realu nikt nie powinien grac
CO do dzisiejszego meczu
Łatwo na pewno nie będzie kazda drużyna która przyjeżdza na Santiago Bernabeu chce zapezentowac z jak najlepszej strony
Czepiacie sie że że ten Lisek nie potrafi napsiac jak nazywa się Eto'o.Zobaczcie na posty luk1208 który nie jest w stanie pojac jak pisze się Robinho