Aga masz racje ale ja do Manciniego miałem uprzedzenia od samego poczatku kiedys go nawet broniłem ale teraz przesadziłAgnieszka pisze: Jak czytam te teksty to nie wiem, czy się śmiać czy płakać. Kiedy Mancini obejmował Inter wszyscy byli cali w skowronkach Podobnie było po zwycięstwie w Pucharze i Superpucharze Włoch.
dobra wygrał i chwała mu za to ale nic wiecej juz nie osiagnie skoro Inter potrafił w tamtym roku grac i wygrywac to dlaczego teraz nie potrafi Mancini powinien był poznac druzyne i wiedziec na co kogo stac a on ciagle eksperymentuje i co to daje jedno wielkie gó...Agnieszka pisze:Jest pierwszym trenerem, który od 1998 roku zdołał coś wygrać z Interem
ok z tym tez sie zgodze ale Mancini to nie był trener jakis super doswiadczony to był młody gówniarz i po jego wypowiedziach uwazam ze nadal taki jest ciagle tylko pierniczy ze musza sie poprawiac i isc ta sama droga gdyby Moratti dał tyle czasu co Manciniemu to jestem przekonany ze Cuper tez by cos wygrał za jego kadencji mielismy 2 miejsce w Serie A co rózniło Cupera od Manciniego ? Cuper posiada niesamowita wiedze taktyczna której Manciniemu brakuje i przedewszystkim nie stawia na swoich kolegów czy ulubienców przykład Ronaldo kazdy wie co sie działo miedzy Cuperem a RonimAgnieszka pisze: Moratti powinien zrozumieć, że na wszystko potrzeba czasu, a on chce wygrać natychmiast, a gdy trener i piłkarze nie spełnią jego zachcianek, to się ich pozbywa.
a ja uwazam ze najlepszym lekarstwem bedzie zatrudnienie pozadnego taktyka pokroju Hitzfelda albo Cupera bo Mallorca ostatnio słabo stoi i jego dymisja zdaje sie byc wielce prawdopodobnaAgnieszka pisze:Moim zdaniem najlepszym lekarstwem na problemy Interu byłaby rezygnacja właśnie Morattiego, ale mogę się mylić.