Ale liczy się ten sezon. Dlaczego mimo, iż grają słabo wciąż są wystawiani, a nie daje się szans innym zawodnikom?cloner pisze:wg mnie nienajlepszy argument, Ci sami pilkarze grali w poprzednim sezonie ! a wtedy i Groclin i Wisla P. tracili niewiele bramek (odpowiednio 28 i 30 / sezon)
Ale nawet gdy nie gra na miarę swoich możliwości prezentuje się lepiej od Rząsy, Żewłaka, czy - ostatnimi czasy - Kłosa.dla mnie Bąk gra raz na pol roku na miare swoich mozliwosci, a ma je spore, w koncu gral kilka lat we Francji
Ale aby trafić zagranicę, trzeba najpierw grać u siebie w pierwszej lidzecloner pisze:reprezentacja moze skorzystac tylko, jesli mlodzi Polacy beda wyjezdzac zagranice, i tam sie szkolic
Jak w jednej Polonii Bytom nie ma ani jednego dobrego młodego zawodnika to już wszędzie tak ma być?cloner pisze:jakich talentow Question
ja dzisiaj bylem na meczu Polonii Bytom (jeszcze niedawno 3.liga), i nie widzialem mlodych zdolnych zawodnikow, najlepszymi pilkarzami na boisku byli starsi, doswiadczeni Smile
juniorka tylko psula, i spowalniala akcje
Dla mnie - żadna reguła.
Nie sądzę, aby w Bytomiu mógł się rozwinąć. Tu przynajmniej ma pewne miejsce w składzie. Nazywa się Bielecki.cloner pisze:to mogl przyjechac do Bytomia Smile
u nas sprowadzaja kazdego, ktory jest tani Smile i choc tyle dobry co pozostali pilkarze Smile
jak sie nazywa Question
O, to już dwóch na kilkudziesięciu ściągniętychcloner pisze:no, ja mu sie nie dziwie, Ptak sciaga bardzo dobrych zawodnikow, tanich i bramkostrzelnych Smile
przeciez Ediego czy Milara to sciagnal z jakichs peryferii w Ameryce Poludniowej - i to wystarczy na nasza lige Smile
a jestem pewien, ze obaj wyzej wymienieni Panowie zarabiaja mniej niz np. Reiss w Lechu czy Brozek w Wisle Smile
I jeszcze te pomysły z zakładaniem szkółek dla Brazylijczyków
Gratuluję pomysłu temu, który otworzył szkółkę w Szamotułach. Stamtąd przynajmniej wychodzą dobrzy zawodnicy, co jest najlepszym dowodem na to, że trzeba takie rzeczy organizować...