...którzy mają tak narąbane w głowach, że cały czas wierzą w ich możliwościcloner pisze:no, to zalezy tylko od trenerow
Bez różnicy. To jaką formę prezentują nie zależy od tego, na jakiej pozycji grająmozliwe, ale ... Rzasa i Zewlakow nie graja na srodku
No właściwie tak, ale musieli prezentować naprawdę wysoki poziom, porównywalny z tym, jaki jest w naszej pierwszej lidze.cloner pisze:i tak i nie Smile
np. Fojut czy Szukala nigdy w Polsce nie grali (w 1.lidze)
mysle, ze znalazloby sie jeszcze kilku Wink
Na moje słowa o talentach w ligach niższych zapytałeś 'jakich talentów?' Dla mnie to jest równoznaczne z tym, że odnosi się do ogółu.cloner pisze:czy ja napisalem, ze tak wszedzie jest Question
napisalem, ze tam gdzie nie ma duzej ilosci pieniedzy, tam sprowadza sie tanich zawodnikow, nie zawsze lepszych Wink
Wierz mi, że nie miałby. Ale, że jest synem pani prezes i jednocześnie młodzieżowcem - więc gra. Pamiętam go jak jeszcze kilka lat temu jak grywał pod blokiem z miejscowymi chłopakami i prezentował się znacznie słabiej od wielu z nich. No, ale i tak miejsce w składzie Rakowa ma, mimo iż jest całkowicie surowy:?cloner pisze:pewnie w Polonii (2.liga) tez obecnie mialby pewne miejsce Wink
tzn. zalezy od pozycji Smile bo niektore pozycje sa dosyc pewne Smile
To jeszcze 4. Super!cloner pisze:a Batata Question a Divecky Question
Tavares tez nie jest taki zly Wink
Ta, akurat. To jest równie głupie jak teoria pana Ptaka, że KAŻDY Brazylijczyk we krwi ma świetne wyszkolenie techniczne /ale o tym już mówiłam/.cloner pisze:wg mnie zawodnicy zzagranicy urozmaicaja nasza lige, Brazylijczycy czy Portugalczyc z reguly powinni byc lepiej wyszkoleni technicznie od Polakow, Serbowie beda przewazac walecznoscia, itp.
Bagg, wymieniałam po prostu tych, którzy obecnie znajdują się w składzie Pogoni