Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2351

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: moody » 09 lut 2020, 15:25

czarny samael pisze:
09 lut 2020, 14:58
Nope. To moody je rzucił bez żadnego kontekstu. Ja własnie udowodniłem, że wielu TOPowych graczy, nie miało statystyk nawet bliskich Messiemu i Ronaldo w drabince LM. W tym nie ma niczego nadzwyczajnego: meczów nie jest dużo, graczy teoretycznie predestynowanych do strzelania jak najbardziej, a poziom wyrównany.

Dlatego żeby załapć, że Bale nie ma jakichś tyłów wobec innych w kwestii goli i asyst w drabince, trzeba sobie popatrzeć i na dawne gwiazdy, i na tych którzy własnie do tych wielkich klubów przychodzą jakie mieli wcześniej wyniki.

TO jest kontekst.
ciezko sie z toba dyskutuje. podpierales sie ta liga mistrzow, wyluszczlem ci dokladnie, ze real wygrywal te ligi mistrzow czasem z zerowym wkladem bejla ktory albo nie doklada goli/asyst, albo w ogole nie gra, to ty wysakujesz z jakimis statsami nedveda, WTF?!

naprawde dziwie sie, ze jeszcze sie nie zreflektowales i brniesz z ta swoja absurdalna teoria, ale jak koniecznie chcesz, to zebys mial ten swoj KONTEKST, to znowu moge cie zasypac konkretnymi liczbami i bardzo ciekaw jestem, jak wytlumaczysz fakt, ze spelniajacy na 200% oczekiwania bale, grajac w realu ktory niemal rokrocznie dochodzi co najmniej do polfinalu, w ciagu ostatnich PIECIU JEBANYCH SEZONOW ligi mistrzow zanotowal tak jak juz pisalem wczesniej LACZNIE 2 gole i 1 asyste w fazie pucharowej. tak, na pewno na wlasnie takie wzmocnienie liczyl real bijac za niego rekord transferowy. i teraz wjezdza kontekst: to ze messi czy ronaldo piecioletni dorobek garetha wyrownuja mniej wiecej w godzine w jakims dobrym meczu, to juz wiemy, ale co lepsze na wyrownanie tego samego wyniku rowniez mniej wiecej 90/180 minut, a nie pieciu lat potrzebowaly takie tuzy jak lucas moura, divock origi, heung min son z samej zeszlorocznej edycji

Wróć do „Hiszpania”