Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 06 lis 2005, 17:08

coco pisze:szkoda ze fiorentina ma takiego zadufanego w sobie kibica którego kazdy komentaz to kpina z innego klubu
Poza Interem jeszcze z zadnego nie zakpilem, a jezeli juz wjechales w kwestie kibica to bardziej popatrz sie co wy prezentujecie (Zdobedziemy Scudetto - jak robociki) caly czas to samo, ciekawy jestem co pisalibyscie wtedu gdyby Inter wygrywal (i kto tu jest "zadufany")

coco pisze:Inter wymienia pół składu a powiedz mi ilu wymieniła viola podczas mercato
To sa dwie rozne sprawy!!! Violka miala niektorych graczy na wspolwlasnosc a ze Juve sie uparl i dal wiecej wiec musiala gdzies szukac wzmocnien :!: -wzorowe transfery
coco pisze:Mancini ciagle kombinuje mam juz dosc czytania głupich komentarzy zeby dac manciniemu szanse moim zdaniem mancini juz wykorzystał kredyst zaufania i najwyzsza pora aby odszedł
A z jakiego trenera bylibyscie zadowoleni!!! Nikt nie zagwarantuje wam tego o czym marzycie!!! Bylo juz tyle trenerow i zaden sie nie sprawdzil, juz to kiedys pisalem nawet Mourinho nic by nie zwojowal

Wróć do „Włochy”