Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: ozob » 10 lut 2020, 19:44

Na poczatku odpowiedzi przytocze kilka cytatow z tego tematu z ostatnich lat:
Boromir pisze:
04 maja 2019, 14:11
Jestem lekko na rozkroku bo szanuję Maxa i uważam, że warto dać mu jeszcze jedną szansę jak dostanie klasowych środkowych pomocników
wloski pisze:
15 lut 2018, 18:54
Oczywiście marzeniem jest, żeby w końcu pomoc była taka jak kilka lat temu
mete pisze:
27 gru 2016, 19:32
Natomiast pomoc czyli kluczowa formacja jest znacznie słabsza niż w ostatnim czasie
(L)oczkerson pisze:
23 kwie 2019, 20:50
pomoc jest pierwszym problemem, który najbardziej rzutuje na tym jak przebiegają spotkania JUVE
Takich fragmentiow odnoszacych sie do jakosci pomocy jest duzo wiecej. I zastanawiam sie teraz, ze skoro pytasz o zaniedbanie pomocy, to w odpowiedzi przejrzyj swoje posty, bo skoro oczekiwales klasowych pomocnikow dla Maxa, to znakiem tego ci, ktorymi dysponowal takimi nie byli lub Cie po prostu nie zadowalali.

Zapytales takze czy to wszystko na Serie A. Oczywiscie, ze tak, ale takze i na LM. Kazdy uczestnik LM robi transfery pod jej katem i Juve tu nie bylo zadnym wyjatkiem. Ja powatpiewam natomaist to czy zdobycie LM jest w hierarchii celow wyzej niz scudetto w Serie A. O to sie spieramy i dlatego pisze, ze stopniowa dysproporcja jakosc pomocy wzgledem czolowych klubow w Europie sugeruje wedlug mnie, ze Juve nie skupialo sie przede wszystkim na "uszatym" a na Serie A wlasnie.

Wróć do „Włochy”