Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 07 lis 2005, 16:40

Rossi pisze:Mecz bardzo dobry w wykonaniu United :D RvN się nie nadaje do MU już dawno powmien polecieć :? Smith zaral bardzo dobrze ale jak ma rozgrywać przez kolejne 5 lat w United to sie troche obawaim :? Poprosatu chyba nigdy nie przekonman sie do tego grajka :?
O proszę! Witam! Na krótko?
Nigdy nie byłem zwolennikiem talentu Ruuda. Ja chciałbym widzieć na jego miejscu Oliveire z Betisu...
Mikusinski pisze:
Hawaii 96 pisze: mówcie co chcecie Manchester jeszcze mistrza zdobędzie

Mówi zapatrzonyw zwycięstwo kibic Diabłów. Powiem tyle. Szanse macie malutkie, tracicie do nas dziesiec oczek, a do drugiego Wigan cztery. Musicie liczyć, że Chelsea wpadnie w taki dół, że bedzie remisowała z każdym, z kim popadnie, a wy będzie wygrywać mecz za meczem.I jeszcze. Jedno zwycięstwo mistrza nie czyni.
Powiedział co wiedział "wierny kibic klubu wujka Romana "Funta vel. Ojro" Abramowicza. Ale przecież on już kibicuje Chelsea gdy w druzynie grał Zola i Flo. A kto jeszcze? Yyyyy...eeee. Atut Mikusińskiego: wie co, gdzie, z ile u buków, kopiuje i wkleja newsy z innych stron. Nie obdarzony inteligencją (być może stał po niebieski szalik jak Bozia dawała rozum).

Jestem wniebowzięty! Nic mnie ostatnio tak nie ucieszyło jak zwycięstwo Diabłów. Nadal przecieram oczy z wrażenia i z niedowierzaniem patrzę na wynik. Ale stało się! Manchester pokonał Chelsea. Łza w oku się kręci. Powiem szczerze, że stawiałem na remis i nie liczyłem na taki obrót sprawy. Ale nie popadajmy w hurraoptymizm. Jest wygrana, ale teraz trzeba się skupić nad innymi meczami, a wzmocnienia są potrzebne, bo niestety Scholes gra piach, a Smith może być tylko dobrym zmiennikiem.
Obejrzę jeszcze dziś powtórkę meczu i na spokojnie później wystawię noty piłkarzom United.
Cieszę się ogromnie ze zwycięstwa oraz z bramki Fletchera :D (przypadkowa, ale i takie często padają). Mam nadzieję, że po tym meczu Ronaldo już będzie grał na wysokim i równym poziomie.
Keane okazał się świetnym krytykiem i piłkarze wzięli sobie do serca jego mocne słowa.
Wszystko ładnie, pięknie, a ja nadal nie zmieniam zdania co do wydalenia Queiroza.
Zdziwiły mnie słowa Mourinho po meczu. Mówił, tak mało złośliwie. Nienormalne!
cloner - coś kuponik nie wszedł? :lol: :lol: :lol:

Chcesz przerwać jakąkolwiek passę? Man United wykona to za Ciebie :wink:

Wróć do „Anglia”