Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3292

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Chlopaczek » 26 lut 2020, 15:35

h1893230 pisze:
26 lut 2020, 15:21
w moje ocenie lyon jest z pewnoscia zdecydowanie slabsza druzyna niz napoli. zresztą totenham pewnie tez. dortmund to jest ten sam poziom. lipsk to samo.
Na moje Lyon nie przejdzie podobnie Tottenham nie bylo zatem powodu uwzgledniac ich w dyskusji na temat sily kolejnego przeciwnika blaugrany.
h1893230 pisze:
26 lut 2020, 15:21
ruga sprawa. to raczej ty lekcewazysz barcelone, ja nie pisze ze bedzie faworytem tylko z jakiej niby racji ten "mocniejszy" mial byc "za mocny" dla barcelony? barcelona ma sie jakos wyjatkowo obawiac starcia z juventusem? to dziala dokladnie w dwie strony. i jedni i drudzy moga sie obawiac, ale nie tylko jedna. jesli chcesz mi powiedziec ze tylko barca ma sie obawiac takiego starcia to dla mnie jest to zwyczajnie naiwne. bo obie druzyny prezentuja podobny poziom, maja pilkarzy mniej wiecej z samej jakosciowo polki. w takich meczach decyduje dyspozycja dnia a przy dzisiejszym rozkladzie sil nie ma praktycznie zadnego faworyta w zadnym dwumeczu w czolowce. to najslabsze jak napisales napoli nie tak dawno pokonalo na tym samym stadionie juventus. jakby mało, liverpool tez.
Powyzszy akapit jest powiedzialbym bezcelowy poniewaz odpowiadasz mi na cos czego w ogole w mojej wypowiedzi nie bylo.
Nigdzie nie napisalem ze ktos kogos powinien sie obawiac. Napisalem ze w starciu z SD to turynczycy byliby dla mnie faworytem. Mozna sie z tym zgadzac lub nie.

Wróć do „Puchary Europejskie”