Liga Mistrzów (zbiorczy)

h1893230
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 248

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: h1893230 » 27 lut 2020, 12:02

sickstick pisze:
27 lut 2020, 11:56
Ja bym tam faulu nie gwizdał, podejrzewam że 9/10 sędziów się ze mną zgodzi. Piję raczej do fragmentu
no rozumiem, dla ciebie faulu nie ma, no a dla mnie jest. gdy ogladam ten faul na ramosie, tez tego faulu nie widze. ale postawilem sie w takiej sytuacji ze nie jest to mecz madrytu ale powiedzmy west hamu z evertonem. i jedna z tych druzyn strzela takiego gola. niestety widze wtedy wyrazny faul. odpechniecie w plecy pilkarza w wysoku nie moze byc inaczej zakwalifikowane. takie moje zdanie.

swoja droga nie wiem jak zes te 9/10 wyliczyl.
9/10 to moglbys miec gdyby nie bylo zadnego kontaktu i wowczas ten 1 moglby kontakt "zobaczyc". tutaj mamy sytuacje oczywistą gdzie wchodzi tylko interpretacja: czy pchniecie bylo na tyle istotne czy nie. bo ze bylo nie ma watpliwosci chyba zadnych.
ja powiem nawet tak: gdyby ramos byl odwrocony twarza do jesusa, obaj sie trzymali i jesus odepchnalby ramosa, to faulu byc nie powinno. bo we dwoch dokazywali, ich problem. ale niestety, w tej konkternej akcji ramos stal tylem do rywala, a gdy dostal pchniecie jego reakcja przy wyskoku i obronie pilki jest calkowicie nienaturalna. to kwestia, jak mowie, interpretacji a nie tego ze 9 na 10 by cos uznało.
sickstick pisze:
27 lut 2020, 11:56
Przecież do momentu przypadkowego gola na 1:0 dla Realu druga połowa to była obrona Częstochowy w wykonaniu Królewskich.
zgadzam sie. od poczatku 2 polowy do gola na 1-0 byla dominacja city bezwzgledna. ale po golu isco mecz sie totalnie odwrocil. i to madryt rzadzil,a z kolei gol jesusa znowu wszystko zmienił. zreszta i zidane i guardiola mowili po meczu dokladnie to samo. ze gole na 1-0 i 1-1 padaly w fazie meczy gdy to druga druzyna dominowala.

Wróć do „Puchary Europejskie”