Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 lis 2005, 22:39

Nowy to on za bardzo nie jest, bo z tego co sie orienyuje to BenQ wykupilo w tym roku Siemensa, wiec moze to byc tylko tak jak ze zmiana u nas - z Idea Ekstraklasa na Orange Ekstraklasa. ale oczywiscie moge sie mylic 8)
Smithu pisze:Nie dziekujcie.
A tam :D

EDIT:
A co do postow powyzej, odnoszacych sie do stylu Realu - oczywiscie zgadzam sie ze Smitem ze to nie jest to co kazdy Madridista chcialby ogladac. i nie ma co porownywac obecnego Realu do tego chociazby z czasow Sukera, Mijatovica, Seedorfa, Panucciego czy Hierro (w najwyzszej formie). wszedzie jest tak, ze w pewnym momencie nadchodzi czas kiedy druzyna zaczyna grac slabiej - przychodzi poprostu czas zmian. jezeli sie popatrzy na te najwieksze zespoly swiata, to wszedzie mozna to zaobserwowac. wy z tego co pamietam, tez mieliscie pare chudszych lat, teraz znow wspinacie sie na szczyt. ManU od wielu lat w scislej europejskiej czolowce, teraz zaczyna dochodzic tez do momentu zmian. jedne druzyny znosza to lepiej inne gorzej.
Nie wiem czy moge sie odniesc do welcoma, bo chyba nie jestem tego godzien (czytaj - jestem dzieckiem, w jego mniemaniu :lol: ) ale co do formy na GD to nie jest ona najwazniejsza. Oczywiscie pewnych rzeczy sie nie da przeskoczyc, ale mecze Real - Barca to cos wyjatkowego. NIe na darmo sa "Derbami Europy", caly swiat je oglada. tu nie chodzi tylko o punkty, tu chodzi o cos wiecej. dlatego nawet jezeli Real teraz gra slabiej, to wyniku nie mozna byc pewnym. Owszem, Barca pewnie bedzie faworytem, ale to nic nie oznacza.

Wróć do „Hiszpania”