Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: JAREKK » 26 wrz 2004, 1:25

(L)oczkers pisze:Jarekk według mnie to wypalają się składy które sa zmęczone sezonem. Zmęczone sezonem sa natomiast te kluby które mają krótką ławke nie zdolną zastapić piłkarzy z pierwszej 11. JUVE takiego problemu nie ma, a ich ławka jest jedna z najmocnmiejszych w całej Europie
JA osobiście bedę obstawiał za finałem BARCA-JUVE bo oba mają w swoim klubie świeżą krew i wielki potencjał. Nie obstawiam za Chalsea bo oni maja problemy ze strzelaniem goli a to jest kluczowy element w drodze do finału, Arsenal nigdy nie grał dobrzew europie i jakoś mi się niwe wydaje ze się przełamie. Milan jest w tym sezonie jakiś kiepski i jeslio się nie przebudzi to będa najwyżej w puchaże UEFA. Inter (jak wcześniej w Milanie). O Realu już pisałem, o Bayernie nie ma co gadać, a Valencja wydaje mi się jednak słabsza od Barcy i JUVE
Watpie ze Juve jakoś nie wierze w kluby WŁOSKIE ale jak tak piszesz nie znam sie na lidze Włoskiej i nie ogladam tej ligi . Co do ławki Valencja i BArca sa mocne Aresenal miał pecha zawsze ale w tym sezonie wydaje sie byc mocnym zespołem a Chelsea nie ma szans Milan i Inter nie sa na tyle mocne obym był mile zaskoczony co do JUVE ale ......... :)

Wróć do „Puchary Europejskie”