Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 08 lis 2005, 23:52

A ja i tak pozostanę konserwatywny w swoich poglądach. Nie uważam i stanowczo protestuję takim działaniom, jak wdrążanie w skład, który i tak jest dziurawy jak ser szwajcarski, chłopaków, którzy obycie boiskowe dopiero nabywają. Ja rozumiem, kształtowanie kultury fizycznej i mentalności młodych popleczników Fergusona jest doskonałe. Ja rozumiem też, że trzeba dawać możliwości wypłynięcia na szerokie wody, że trzeba dać odetchnąć świeżym, ostrym powietrzem. Jednak trzeba umieć pokierować drużyną tak, ażeby takie młode strelby miały od kogo nabywać niezbędną wiedzę i ogranie.
Fabio Aurelio, wzmocnienie szeregu defensywnego, Ballack, środek pola. Saha po kontuzji do ataku. Niewątpliwie zgadzam się z takimi poglądami, aczkolwiek czy dojdzie do skutku choć jeden głośny transfer ... Bogu niech będą dzięki.
Nie rozumiem też obużenia niektórych, że niby O'Shea nie jest filarem defensywy. A niby kto, kiedy są kontuzje, usiłuje chwycić się za jaja i wykopać piłkę z własnej linii bramkowej? No właśnie nasz Johny. A, że zabiera się do tego jak prawiczek do prostytutki ... to już inna para kaloszy i inna bajka.

Wróć do „Anglia”