Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Inferno » 10 mar 2020, 23:38

Chlopaczek pisze:
10 mar 2020, 22:59
Fajne meczyki dzisiaj w LM. W Valencii kameralne strzelanie a najlepiej czul sie w takich okolicznosciach przyrody wspomniany Ilicic ktory zaaplikowal gospodarzom cztery strzaly. Swietny mecz do ogladania pomimo tego ze echo sie nioslo co nadawalo temu posmak sparingu. Niestety nie wlaczylem od poczatku wie ktos czy przed spotkaniem tez odegrali hymn LM i machali na srodku boiska tym plotnem?

Natomiast w Lipsku przy pelnych trybunach bo Niemcow zadne cholerstwo nie bierze gospodarze bez wiekszych problemow pokonali bezzebny Tottenham. Nawet ciezko sie w tej sytuacji wysmiewac z wielkiego Mou bo naprawde nie mial dzisiaj kim straszyc z przodu.
Serio chciało Ci się to oglądać?

O ile po pierwszym spotkaniu, na świeżo zapaowiodałem walkę VCF o awans, tak po oficjalce gry przy pustych trybunach i raporcie zdolnych, dopuszczonych do gry we wtorek (w weekend licznik kontuzji w Valencii stanął na 36) odpuściłem totalnie mecz reważowy.

Skoro Atalata dostaje pozwolenie na mecz z udziałem kibiców mimo kilkunastu tysięcy zarażonych coronavirusem we Włoszech (I zarabia chajs z biletów na który normalnie zbierałaby zbierała kilka lat) a VCF mimo niewielkiej liczby chorych w Hiszpanii dostaje bana na udział swoich kibiców (gdzie chajs z biletów jest wliczany co rok w budżet) - jaki jest w ogóle sens ciągnięcia na siłę tych rozgrywek dalej?

Barcelona rewanż też zagra przy pustych trybunach...?

Wróć do „Puchary Europejskie”