Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 09 lis 2005, 9:54

Smithu pisze:Hmm, sory ze malo wnosze do tematu, ale wydaje mi sie iz warto byloby wrescie zmienic ankiete Very Happy
jak zwykle mało kto cię słucha :lol:
Ale do rzeczy. Przeczytałem wypowiedź Janasa [na tym dziwnym portalu, ale zawsze]
Otóż Janas zaklina się, że na mundial weźmie piłkarzy którzy bedą w danym czasie najllepsi, nie będize brał pod uwagę zasług.
Mówi, że martwi go sytuacja kilku piłkarzy w swoich klubach. I to nie byle jakich piłkarzy [bo swoich ulubieńców i pewniaków] Rasiak, Dudek, Kosowski, Szymkowiak, Niedzielan,
Janas uważa, że skoro Kosowski w kolejnym klubie nie może sobie wywalczyć miejsca w skladzie, to jest to tylko i wyłącznie jego wina [i ma rację]
Jak wiadomo Kosowski nie umie bronić, atakuje przyzwoicie, ale w defensywie to on się nie przydaje.
Nawet jak wróci do składu, to nie jestem pewien, czy powienien jechać na MŚ. Przecież jak jakąś Brazylia będzie na nas nacierać w meczu grupowym [i tak małe szanse na wygraną :lol: ] to po co nam Kosowski w składzie ? po premie :!:
Mam nadzieję, że obiecanki Janasa, o zabraniu piłkarzy najlepszych na mundial - nie są bajeczką wymyśloną po to, aby media dały mu spokój.
Zobaczymy czy Rasiak [który pewnie sobie miejsca w skladzie nie wywalczy] pojedzie na mundial :roll:

Wróć do „Polska”