Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 09 lis 2005, 19:26

romantyk pisze:super! popieram Twoje starania o to, aby forum pilka.pl stalo sie lepsze i dazylo do idealnosci.
Co jest kompletnie niemożliwe.
romantyk pisze: moze jednak Szanowny Uzytkowiku zacznijmy od siebie.
Brawa. Mówiłem, że to niemożliwe.
romantyk pisze: robienia jakijes ankiety przy rejestracji i sprawdzaniu poziomu IQ?
Nie. Wiedzy o Grande Calcio. :lol:
romantyk pisze:Zauwazylem tez taki dziwny syndrom, pisesz o zmianach zazwyczaj wtedy, gdy zostaniesz ukarany ostrzezeniem.
Gdyż Zaza zawsze jest niewinny i zawsze ma rację, a jednak dostaje ostrzeżenia. Milan też jest najlepszy, ale to Juventus jest mistrzem. Dla niektórych życie jest brutalną walką ze swoim ego, wyższym od możliwości.
romantyk pisze:nie kazdy ma tyle wolnego czasu jak Ty
I nie każdy oddycha 17 scudetto i 6 Pucharami Mistrzów.
romantyk pisze:dla Twojej swiadomosci: istnieje cos takiego jak SZKOLA.
Poruszyłeś ciekawy temat. Otóż ludzie w wieku szkolnym powinni być wypierniczani z tego miejsca. Po co nam dzieciaki z chomkiem w klatce i bez zarostu? Won.
romantyk pisze: nie wiem czy kiedykolwiek slyszales, ale jednak istnieje taka panstwowa instytucja i nikt nie bedzie siedzial na forum 24 h na dobe, tylko dlatego zeby szanowny Zaza byl zadowolony.
Może i słyszał. Ale w końcu to było dawno i się trochę zapomniało.... :oops:
romantyk pisze:wiesz, ze istnieje zycie poza forum?
Punkt dla romantyka.
chcesz podwyzszyc poziom tego forum?
To wypierniczaj. Ale już. Albo się popraw.
romantyk pisze:nie przecze, ze masz ogromna wiedzie na temat pilki, ale smiem wysnuc teze, ze gdyby jakis nowy forumowicz przeczytal Twojego posta, to moglby stwierdzic, ze nasze forum nie ma najwyzszego poziomu.
W tenże prosty sposób chcesz mu wmówić, że jest głupcem? Kolejny punkt dla romantyka.
romantyk pisze:spojrz najpierw na siebie i na to, jakie sa Twoje posty. robisz bledy ortograficzne w miejsach, gdzie logicznie rzecz biorac, nie da sie ich popelnic. lamiesz wszelkie zasady jezyka polskiego, bardzo czesto Twoje posty sa niezrozumialem. tak trudno otworzyc Worda? napisac posta w Wordzie i przekopiowac do panelu posta? mysle, ze stac Cie na taki wysilek, skoro tak bardzo pragniesz reform.
To jest wysiłek imo. Kilka kliknięć więcej to strata czasu i jak wiadomo kilka oddechów więcej. A w ten sposób cierpi Milan :O.
romantyk pisze:"Jezeli chcesz zmienic swiat, zacznij od siebie" - dla Ciebie Zaza
Albo sobie pójdź. To ode mnie.

Możecie ukarać mnie jak chcecie, ale musiałem dodać coś od siebie. Basta.

EDIT
Punkt dla fieldy'ego.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2005, 19:42 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”