Jestem poważny, gdzie ja nie byłem poważny ? Wszystko to co napisałem uważam za poważne i wiem, że to jest poważne gdyż są to fakty, których nie da się znegować wiec jest to 100 % poważne.JAREKK pisze:BADZ POWAZNY W WYPOWIEDZIACHBaqu pisze:po fantastycznym starcie $realu trener podal sie do dymisji, a Perez ją przyjął, Camacho ma zostać w klubie i byc swego rodzaju pomagieremmam nadzieje ze nadal bedzie sie włączał w trenowanie pilkarzy, sprawy transwerowe itp, gdyz niezmiernie cieszy mie forma jaka prezentuja kopacze z Madrytu, jest ona wręcz żanujący
Oh wybacz, że w temacie o Realu napomknąłem coś o .... Realu, wybacz także to, że wypowiedziałem się źle o .... Realu, ale myślalem, że to jest forum i każdy może mieć własne zdanie, w przyszłosci sie poprawie.... wybacz..JAREKK pisze: KRYTYKOWAĆ REAL PISZĄC $SREAL PISZ W TEMACIE BARCELONA
tak, tak wiem, że nie jest słaby przegrana 2-1 z Athletic i 3-0 Leverkusen oraz 1-0 z Espanyolem to tylko przypadek... wszystko rozumiem...JAREKK pisze:Poza tym Real nie jest taki słaby jak sie wydaje