Czyli faule na Messim i Ronaldinho co kilka minut. Może się uda coś z wolnego ustrzelić.Smithu pisze:Jedno jest pewne, na srodku zagra Garcia
Becks raczej w środku nie powalczy. David jest w formie, ale on może jedynie bardzo dobrze dogrywać do napastników. Głównie chodzi o dośrodkowania. Jeżeli środek pola ma wyglądać Garca - Beckham to ja jestem za. Dobrze dysponowany Xavi + Deco lub Iniesta poradzą sobie. Poza tym na pivocie może zagrać dobrze grający ostatnio Motta albo Marquez. O środek pola nie mam obaw.Smithu pisze:osobiscie obok niego postawil bym Becksa i to daje komfort w srodku pola w sytuacji gdy brak Marka.
Zidane'a na skrzydle nie widzę. Nie jest to optymalna pozycja dla niego. Prędzej zagra jako ofensywny pomocnik. Robinho pewnie będzie biegał wszędzie. Zobaczymy z jakim skutkiem. Nie zaprzeczam jednak, że będzie trzeba na niego uważać i nie dopuszczać do pola karnego bo jakiś podmuch wiartu go przewróci i będzie karnySmithu pisze:Na skrzydlach Zidane i Robinho (moze Diogo).
Powiedzmy, że się zgodzę.Smithu pisze:eszta prezentuje sie rowno
Ale z tym już nie.Smithu pisze:na dobrym poziomie.