Nowy koronawirus (COVID-19)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Nowy koronawirus (COVID-19)

Post autor: cloner » 19 mar 2020, 20:54

sickstick pisze:
19 mar 2020, 20:49
Dokładnie to samo mówią ludzie 50+ nt komputera, że gry i internety to tylko marne zastępstwo książek
Jakie [k****] gry i internety? Nie porównuj też messengera i mojego widzimisię do pracowników szkolnictwa. Są debilami? Chyba nie No to niech wezmą i się trochę podszkolą, skoro im to potrzebne do pracy. Mnie messenger do pracy nie jest potrzebny.
sickstick pisze:
przypomnę że jeszcze 2 lata temu byłeś pierwszy od obśmiewania memów, a dziś jesteś jednym z aktywniejszych memiarzy na forum.
Bo na więcej mi się nie chce już pisać. A wklejam najczęściej to, co kumple mi na grupie podeślą :lol2: nigdzie ich nie szukam.
sickstick pisze:
Jak już cię dogoni messenger w telefonie to sam zrozumiesz że to nie dublowanie smsów, ale ich mocno rozszerzona wersja
Rozszerzona wersja o co? o lajki? Dopóki mi google chrome nie zamknie możliwości wysyłania wiadomości priv przez przeglądarkę i adres facebook.com, tak dlugo messengera instalować nie będę, bo nie widzę potrzeby. Pracuję przed laptopem, w domu mam PC włączony praktycznie zawsze gdy jestem w domu, messenger uważam na razie za zbędny bajer.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”