Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 lis 2005, 10:19

Handsome Boy :wink: idziemy razem do wyborów Ty bedzie premierem :) Jeszcze Kaczar nie zacza już skończy :lol: Expose szykuj bo coś panu premierowi słabo idzie :) drepta w miejscu w pomysłach - Wolna Ganja :!: Wolny kraj :!: Wolna forum - nowy raj :lol: :lol: i jeszcze troche tematów :)

Pozdro panie premierze :wink:

Romantyk nie chce w chodzić w deskucje tym bardzie z rana jak jest mało trybie ale:

Po 1: wielki rewolucje ? :shock: tu była mowa o czymś co jest Waszym zadaniem od poczatku teraz serwisu. Jaka rewolucja ? Wolna Ganja ? wolny sex ? lepsze jutro ? (z tym prosze do pana Premiera :wink:

Po 2: patrz pkt.1 jakie rewolucje ? bo ja nie rozumiem jak tak to mogłeś odebrać ? Mam zacząć od siebie robic rewolucje ? ale to nie oto chodzi.

hmmm choć w sumie rewolucje ... bo to było by coś nowego. Widocznie kiedyś zaniedbane teraz jako rewolucja. Wiesz nie licze dni ile jestem tu na forum. Kiedyś nie pisałem wcale postów, tylko komentarz. Po tym jak zaczeło się "insektowanie" i po 400 komentarzy w newsie zaczełem pisać na forum. Ale Ty nie widzisz tych zmian ???

Fakty :!: chyba nie podważasz faktów ? bo jeśli Wy piszecie na stronie glównej ploty, spekulacje i przypuszczenie a zabraniecie użytkowniką pisać o faktach no to wybacz ...

Pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”