Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 10 lis 2005, 18:43

Tomachos pisze:Grono moderatorów ogranicza się teraz do wlepiania ostrzeżeń :roll: a chyba nie na tym polega ich praca 8)

Może kawę zaparzyć?

Nie ograniczamy sie do wlepiania WP, zamykamy/przenosimy tematy, walczymy z pokemoństwem, które nie chce pisac po dostaniu rangi :(. Szkoda, ze nie widzisz tabeli ze zbanowanymi. 8 stron, serce każdego moderatora rośnie jak to widzi. Mam nadzieje, że wystarczająco opisałem nieróbstwo jakiemu się oddaję, bo przecież to jest nic.

Mam nadzieję, że to było napisane pół żartem, pół dowcipem, bo jeśli nie to ręce opadają.
Babel pisze: To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.
Babel pisze:Bo jakos moderatorzy mało efektownie i co najważniejsze mało efektywnie działają.
Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym. A moze zrobimy tak; ja Ci będe wysyłał na priva ilośc zbanowanych dziennie, ilość przydzielonych opisów, ilość rozdanych WP, a Ty mnie pod koniec dnia rozliczysz? Bo co możesz wiedziec o efektywności? O brak efektowności mnie chyba nie posądzasz? Zresztą nie jestem pewien, czy to pożądana cecha. Co innego, gdybyś mi płacił, wtedy sposób pracy mógłbyś swobodnie okreslić. Byłbym na tyle efektowny, na ile masz ochotę.

Fajnie, że najwieksze zaintersowanie na forum od zawsze budziło lanie wody w temacie ostrzeżenie. Reszta jest taka nudna, nie ma sensu zaglądać...

Wróć do „Wracając Do Meritum”