Tomachos pisze:Grono moderatorów ogranicza się teraz do wlepiania ostrzeżeńa chyba nie na tym polega ich praca
![]()
Może kawę zaparzyć?
Nie ograniczamy sie do wlepiania WP, zamykamy/przenosimy tematy, walczymy z pokemoństwem, które nie chce pisac po dostaniu rangi
Mam nadzieję, że to było napisane pół żartem, pół dowcipem, bo jeśli nie to ręce opadają.
Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.Babel pisze: To tak jakby ktos nie przyjezdzał do pracy, bo mu sie samochód spieprzył.
Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym. A moze zrobimy tak; ja Ci będe wysyłał na priva ilośc zbanowanych dziennie, ilość przydzielonych opisów, ilość rozdanych WP, a Ty mnie pod koniec dnia rozliczysz? Bo co możesz wiedziec o efektywności? O brak efektowności mnie chyba nie posądzasz? Zresztą nie jestem pewien, czy to pożądana cecha. Co innego, gdybyś mi płacił, wtedy sposób pracy mógłbyś swobodnie okreslić. Byłbym na tyle efektowny, na ile masz ochotę.Babel pisze:Bo jakos moderatorzy mało efektownie i co najważniejsze mało efektywnie działają.
Fajnie, że najwieksze zaintersowanie na forum od zawsze budziło lanie wody w temacie ostrzeżenie. Reszta jest taka nudna, nie ma sensu zaglądać...