Jak widać odpowiedziałem przed wszelkimi Corinthiansami, Piotrkami, czy innymi Fieldymi (jak teraz poczuje się ktoś urażony, to chyba się zastrzelę), gdybyś czytał uważnie... to pewnie byłbyś tak samo zbulwersowany, ale przynajmniej nie groziłbyś zwykłym userom adminami, ani nie chwalił się jak szybko mogą zdjąć Ci bana... Ogólnie dawno tak się nie uśmiałem, powiniem pokasować ten bezsensowny offtopic, ale niech zostanie coś dla potomnych.piwus o 20:27 pisze:Jestem.Rufus pisze:i teraz się ten cfaniak nie odezwienajlepiej jest coś zrobić i się przyznać ech... ale niestety niektorzy moderatorzy na tym forum tacy są... szkoda słów
Szkoda słów, ale... Komisja Przyznająca Rangi (KPR), uznała, ze twoje posty nie spełniają forumowych warunków, zaniżają poziom dyskusji, nie niosą za sobą żadnych merytorycznych treści . Na szczęście nie jesteś odosobniony. Przepraszam za obcesowość, ale odpowiadałem na podobne pytania zbyt często. Normalnie już tego nie robię, ale zrobiłem wyjątek.
Dokładnie.Rufus pisze:tak doczytaj do końca a poźniej coś napisz
Mam nadzieje, że porozmawiasz z kim trzeba i pozbędziesz się swojego rangowego oprawcy. Swoją drogą strona może być dumna ze swoich trzynastoletnich redaktorów
Proponuję zakończyć wątek, oczywiście nie grożę, ale WP piechotą nie chodzi. Rufus, tak jestem przed kompem cfaniakiem, ale nie mamy o czym rozmawiać, bo nie zdejmę tej rangi.
Boze, chroń mnie przed pokemonami, których nawet nie mogę obrazić.