A wiec:
Piwus szczerze? Ty chyba jestes najbardziej efektywnym ze wszystkich, bo kiedy przyjde na forum to zawsze Cie widze. Wiec te wszystkie uwagi to raczej nie sa do Ciebie. prznajmniej w moim odczuciu.piwus pisze:Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym
Bo przyszedl i dalej tak jakby go nie bylo... jakby nie to, ze czasem wkurzy pol forum swoimi decyzjami/zagraniami to nikt pewnie nie zauwazylby jego obecnosci... bo nie oszukujmy sie, wartosciowych postow to on nie pozostawia po sobie.piwus pisze:Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.
Handsome Boy pisze:wypie* - cos niewulgarnego, sami wymyslcie...
I wlasnie dlatego uwazam, ze trzeba dac szanse userom z pelnym wyposazeniem intelektualnym, nawet jak kibicuja niewlasciwym druzynomHandsome Boy pisze:po co nowy mod? piwus i tak robi 70%, pozostale 30% - tomus. na moje wystarczy jak zostanie tylko ta dwojka, roznicy nikt nie zauwazy.
Ps.dziekuje, juz nie bede. caluski.
EDIT: Nowi moderatorzy? jako, ze publika sie domaga, przedstawiam kandydatow jako pierwszy - wg mnie fieldy, Niggaz, Kazimierz Marcinkiewicz i Zaza. chociaz tych dwoch ostatnich chyba jest zajetych. pozdro