Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 lis 2005, 23:58

Jako, ze mnie nie bylo pol dnia, wiec chce zabrac glos, co oczywiscie nie wiaze sie z kontynuowaniem OT :D
A wiec:
piwus pisze:Czarna rozpacz. Co mam zrobić, żeby być bardziej efektywnym
Piwus szczerze? Ty chyba jestes najbardziej efektywnym ze wszystkich, bo kiedy przyjde na forum to zawsze Cie widze. Wiec te wszystkie uwagi to raczej nie sa do Ciebie. prznajmniej w moim odczuciu.
piwus pisze:Bekhsa nie było pół roku, nikt nie zauważył różnicy i nikt nie płakał, że stanowisko jest nieużywane.
Bo przyszedl i dalej tak jakby go nie bylo... jakby nie to, ze czasem wkurzy pol forum swoimi decyzjami/zagraniami to nikt pewnie nie zauwazylby jego obecnosci... bo nie oszukujmy sie, wartosciowych postow to on nie pozostawia po sobie.
Handsome Boy pisze:wypie* - cos niewulgarnego, sami wymyslcie...
Handsome Boy pisze:po co nowy mod? piwus i tak robi 70%, pozostale 30% - tomus. na moje wystarczy jak zostanie tylko ta dwojka, roznicy nikt nie zauwazy.
I wlasnie dlatego uwazam, ze trzeba dac szanse userom z pelnym wyposazeniem intelektualnym, nawet jak kibicuja niewlasciwym druzynom :wink: chociaz do tego drugiego posta dodalbym jeszcze Kostka.
Ps.dziekuje, juz nie bede. caluski.

EDIT: Nowi moderatorzy? jako, ze publika sie domaga, przedstawiam kandydatow jako pierwszy - wg mnie fieldy, Niggaz, Kazimierz Marcinkiewicz i Zaza. chociaz tych dwoch ostatnich chyba jest zajetych. pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”