Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 11 lis 2005, 13:49

romantyk pisze:
Niggaz pisze: Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie? W każdym bądź razie moderator w moim mniemaniu powinien budzić pewien szacunek swoją osobą. A na szacunek trzeba sobie zasłużyć przeważnie.
nikt Cie do tego nie zmusza, nie musisz traktowac mnie jako Moda i w Twoim przekonaniu moge byc zwyklym userem, jednak to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.

brak mu pewnych predyspozycji? moze i masz racje, ale staram sie wypelniac ta funkcje jak najlepiej. moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby.

nie mam szansy "zapracowac" na szacunek. gdy chce wypwowiedzic sie w temacie o polityce, czy tez o kosciele to w ostatniej chwili rezygnuje. dlaczego? po co mam sie produkowac, jak i tak ktos stwierdzi, ze jestem za mlody zeby cokolwiek na te tematy wiedziec.

Reasumujac:

nawet gdybym "gory przenosil" to i tak nie zasluzylbym na Wasz szacunek. we wczesniejszej czesci mojego posta napisalem dlaczego. nie chcialbym zebyscie mysleli, ze sie tym martwie. fajnie jest byc szanowanym, ale szczerze mowiac z Waszym szacunkiem do mojej osoby, czy tez bez Waszego szacunku do mojej osoby moje samopoczucie bedzie takie same :wink:
Chyba potraktowałeś to jako zdecydowany atak na Twoją osobę. Może masz rację. Nie wiem jaki sens miało pogrubione przeze mnie zdanie. Nigdzie nie napisałem o odebraniu Ci praw moderatorskich ani o tym, że nie możesz mi wlepić WP :roll: To są oczywiste kwestie więc nie rozumiem po co się chwytasz takiego czegoś. To, że bardziej przypominasz mi zwykłego usera niż moda spowodowane jest tym, że w moich oczach niczym szczególnym się nie wyróżniasz na tle 80% pozostałych przeciętnych użytkowników. Wyróżniasz się tylko prawami moderatorskimi których przecież nikt Ci nie chce zabierać chyba więc się nie obawiaj.
Nie możesz też wszystkiego zwalać na wiek. Jeżeli w oczach niektórych userów jesteś przez to dyskryminowany to nie oznacza, że nie możesz tej sytuacji zmienić. Inteligencja to kluczowa sprawa i jeżeli umiesz ją odpowiednio wykorzystać to ktoś to dostrzeże. Nie wszyscy oczywiście bo dla niektórych inteligencja to coś zupełnie obcego tak więc od nich tego nie wymagaj, aby Cie rozumieli.
Najciekawsze jest jednak podkreślone zdanie. W pierwszej chwili skwitowałbym to a'la cloner ( :lol2: ), ale nie pozostawię tego tylko tak. Jeżeli rezygnujesz to albo nie jesteś pewien swoich racji albo po prostu nie masz nic do zaoferowania. Taka jest prawda jak dla mnie. Dlaczego nie miałbyś pisać tego co uważasz za słuszne? Nikt tutaj wbrew pozorom nie ma monopolu na prawdę i własne zdanie. Jeżeli masz coś ciekawego do przekazania do pisz to i nie patrz na innych. Zawsze jest ryzyko, że odezwą się głosy niezadowolonych, ale jakie to ma znaczenie? "[ch**] mnie obchodzi to co wzbudza podziw i kto się z tym zgodzi dziś" -> śmiało można się do tego stosować. Pamiętaj też o tym, że jeżeli odezwie się 10 niezadowolonych osób a 50 popierających Ciebie i tak będzie siedzieć cicho bo po co się wychylać.
I na koniec (Twoje podsumowanie) nie musisz robić z siebie takiego nieszczęśliwego człowieka, który mimo szczerych chęci nie może sobie zasłużyć na szacunek. Ani to śmieszne ani poważne.

A dla mnie dalej jesteś zwykłym szarym userem. Modem tylko formalnie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”