Nie ironizuj, albo najpierw podpatrz tych, ktorzy to potrafia. Dla Twojej informacji - wiem, ze jestes zawsze ukryty, ale to nic nie zmienia. kostek tez sie nie ujawnia. ale nikt mu nic nie zarzuca.romantyk pisze:dla Twojej informacji jest mozliwosc wlaczenia fukcji "ukryty". nie wiem czy kiedykolwiek slyszales o takowych mozliwosciach, wiec Cie informuje. moze sa to dla Twojej osoby jakies czary, ale jednak istnieje mozliwosc wlaczenia takiej fukcji.
Nie widze przeszkod, powiedzial slepy kon.romantyk pisze:masz klapki na oczach
Udzielasz sie w temacie o ManU. ok, mnie tam czesto nie ma. ale najwiecej to Cie jest w pojedynkach kompilantow, pojedynkach cytatow, pojedynkach pojedynkow i w cytatach z pojedynkow. nie mowie, ze mi to przeszkadza, bo i w tych tematach ktos musi sie wypowiadac, ale w takim razie nie lansuj sie na kogos z kim mozna pogadac, bo wg mnie byloby ciezko.romantyk pisze:udzielasz sie w dzialach, w ktorych ja sie nie udzielam i na tej podstawie twierdzisz, ze jestem prawie w ogole niewidoczny
Skad wiesz co ja potrafie a czego nie potrafie zniesc? ciekawe, poznales to po czcionce?romantyk pisze:taki Krzysztof Jarzyna nie potrafi zniesc
Wladze nade mna sprawuje moja mama i moja przyszla zona wiec nie lansuj sie. jezeli myslisz, ze mozliwosc dania mi (czy komukolwiek innemu) WP daje Ci jakakolwiek "wladze"? mylisz sie. bo to nie my jestesmy tu dla Ciebie tylko Ty dla nas.romantyk pisze:taki Krzysztof Jarzyna nie potrafi zniesc, ze jakis "gowniarz" bedzie sprawowal nad nim "wladze".
A mielismy byc powazni...romantyk pisze:druga rzecz to moj nick, do ktorego wiekszosc z Was sie uczepila.
Nie napisalem, ze jestes nic niewarty. sa mniej warci od Ciebie tutaj. a na reszte zdania odpowiedzial Ci juz Smithu.romantyk pisze:a jezeli Twojej opinii jestem nic niewartym uzytkownikiem to jest to Twoj problem, bo ja za takiego sie nie uwazam.
No widzisz? i tu tkwi caly problem. dla Ciebie moderowanie forum sprowadza sie do wlepiania WP. chcesz wzbudzic szacunek u innych? nie tedy droga.romantyk pisze:to nie zabiera mi praw moderatorskich, wiec nie zdziw sie gdy kiedys dostaniesz ode mnie WP.
Nie masz racji. chociaz wiadomo, ze z wiekiem czlowiek inaczej spoglada na pewne rzeczy, ale zeby myslec, nie trzeba miec x lat. przyklad Bagga jest tu dobrym przykladem. i nie pisz, ze ktos jest czyims kolega, bo jeszcze bardziej sie osmieszasz, uwazajac ze doceniamy Bagga tylko dlatego, ze jest "naszym kumplem"... nie wiem jak wyglada wiek innych moderatorow, ale podejrzewam, ze zaden nie jest starszy ode mnie. do ich pracy nikt nie ma zarzutow (chodzi mi o tych, ktorzy tu faktycznie sa i cos robia).romantyk pisze:moj najwiekszy brak to wiek. przydaloby mi sie miec 10 lat wiecej, a nie byloby zadnego zamieszania wokol mojej osoby.
Nie rob z siebie takiego meczennika, bo nie uwierze, ze nie masz odwagi sie wypowiedziec, bo zly Jarzyna, Smithu, Chlopaczek, Niggaz, fieldy i kilku innych Cie wysmieje i zakrzyczy na smierc. kazdy ma szanse zapracowac na szacunek. trzeba tylko chciec. zreszta nie czuje sie zobligowany, zeby Cie w czymkolwiek pouczac, wiec tyle na ten temat.romantyk pisze:nie mam szansy "zapracowac" na szacunek. gdy chce wypwowiedzic sie w temacie o polityce, czy tez o kosciele to w ostatniej chwili rezygnuje. dlaczego? po co mam sie produkowac, jak i tak ktos stwierdzi, ze jestem za mlody zeby cokolwiek na te tematy wiedziec.
To jezeli masz takie podejscie, to nie skarz sie, ze ktos Cie "nie szanuje". Nie uwazam sie za kogos, przez kogo trzeba byc szanowanym. tylko, ze nawet z Twojego posta mozna wywnioskowac Twoja filozofie na to forum i na prace moderatora. a mianowicie - nie musicie mnie szanowac, wystarczy ze sie mnie boicie. niestety blad. jak dla mnie, omylnego, szarego usera.romantyk pisze:ale szczerze mowiac z Waszym szacunkiem do mojej osoby, czy tez bez Waszego szacunku do mojej osoby moje samopoczucie bedzie takie same
Taki zart sytuacyjny, nie moglem sie powstrzymac*_For_zaza_Milan_* pisze:No Krzysiu bez taki prosze