Które pokazują jak wiele brakuje Tobie do nazwania Cię kibicem. HA!*_For_zaza_Milan_* pisze:Np. posty zwane "szczekanie"
Nowy moderator nie jest potrzebny. Skoro bellus, którego ja na oczy na tym forum nie widziałem stracił moda, to zmiany w pracy pozostałych nie będzie. Zresztą czy teraz jest aż tak źle? Moim zdaniem jest całkiem dobrze, a ogłoszenie wyborów nowego moda swoje skutki będzie miało w rozdawaniu WP pazernym na ten stołek, bo jestem pewien, że i tacy się znajdą. Moderatorem zostaje się nie po to, by pokazać, że jest się fajnym (swoja drogą fajny fajnego lubi i jest fajnie), tylko po to by pokazać jakim jest się ch* i czego potrafi się uczepić. Nie jest to wcale chlubna funkcja, po prostu.
*-wstawcie sobie co chcecie, i tak wiadomo o co mi chodzi.
EDIT
Mylisz się. jestem jednym ze starszych użytkowników na forum. Pff.*_For_zaza_Milan_* pisze:Snipp_ Ty jesteś akurat młode wojsko ...
Może i byłem. Z kolei ciekaw jestem czy Ty kiedykolwiek ciężko pracowałeś, jeśli siedzimy w kwestii dopierdzielania sobie.*_For_zaza_Milan_* pisze: jak byłeś w armi to wiesz co Ci przysługuje
Także widzę Twój post.*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg no i widzisz .. żenada.
Czytaj: i nie odpisuj bo nie mam argumentów.*_For_zaza_Milan_* pisze:I nie odpisuje bo tylko zaśmiecasz temat.