Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Kaka_ACM » 11 lis 2005, 16:58

Bravo dla Zazy za nakreslenie "nam" rossonerim tematu.
Jestem pewnien, że zima raczej nikt nas nie zasili, aczkolwiek zaklepiemy z pewnością kogoś na lato :wink: Defensywa to podstawa, ale to juz wszyscy wiedzą.Więc spróbuje poruszyć temat pbrony!! Ja osobiscie pokładam duże nadzieje w prawej stronie defensywy( to pierwszy i podstawowy cel mercato)
Często padają tutaj nazwiska Bonery, Heithingi :!: Ten pierwszy Milan ma w sercu od dziecka (podobnie jak Ja :wink:) ale czy to byłoby dobre rozwiazanie..Obawiam sie że nie. Potrzebujemy kogoś o walorach ofensywnych (wide Cafu) , który jest równie skuteczny w obronie.
Młody holender Johnny też mi tutaj nie bardzo pasuje, raczej widziałbym
Go na środku defensywy...Pada pytanie więc kto :?: Ja osobiście widziłbym tutaj kogoś z : Oddo( jedyny minus wiek) Sagnol ( na dzien dzisiejszy jestem ZA, a i jakby dobrze poszło to pozyskamy gościa za friko) Gallas ( wszestronny zawodnik, duże skłonności ofensywne, prawo i lewoskrzydłowy :!: ) Zaccardo (jak dla Mnie zagadka) Nikogo więcej tutaj nie widze.

Środek defensywy Tutaj jak najbardziej widze Heithinge, Kompanego bądz Alexa. Natomiast wytłumaczcie Mi wasz zachwyt nad panem Chivu :?: :!: Koleś wg Mnie nie gra nic rewelacyjnego, do tego wydaje się strasznie powolny. A i tutaj przypomina Mi sie Cosmin Contra...czyli wiadomo niewypał.
Lewa obrona dałbym wiecej szans Jankowi, myśle że po powrocie do zdrowia pokaże pełnie swoich mozliwości. Oczekuje takiego Marka jak w Udine, szybki , pewny z doskonałym, celnym dośrodkowaniem. Z Kaladze po sezonie bym sie pożegnal, średnio co 4 mecz dobry, i minus za te komedie z The Blues. Spróbowałbym natomiast Maxwella ( koleś jak był w pełni zdrowy czyli 2 sezony temu ) wymiatal ze głowa boli. Zreszta wybrano bo piłkarzem sezonu!! Ewentualnie młody francuz Evra....Co bedzie przekonamy sie niebawem...
Choc w gwiazdach wszystko już jest zapisane....
pozdrawiam armie Rossonerich

Wróć do „Wracając Do Meritum”