AC Fiorentina (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 11 lis 2005, 19:57

Toni obserwowany przez Bayern

Bayern Monachium jest podobny zainteresowany reprezentantem Włoch, Lucą Tonim. Napastnik Fiorentiny znajduje się ostatnio w doskonałej formie. W 11 spotkaniach zdobył dla swojego zespołu 13 goli.

Szkoleniowiec Bayernu, Felix Magath był także pod wrażeniem gry zawodnika w meczu z Białorusią, w którym Toni zdobył trzy gole.
Chyba cos sie tym szwabom w glowach poprzewracalo po ostatnich wynikach :!: :!: Niech lepiej pilnuja swoja gwiazdeczke Ballacka i swira Deislera :!: :!:
Toni urodzil sie aby prezentowac dobry football a nie niemiecki antyfootball, mam nadzieje ze to tylko jakas plota, zreszta jak juz powiedzial kiedys pan Della Valle - "nigdy go nie oddamy"
Mam nadzieje ze Toni bedzie takim "bozyszczem" jak kiedys Batigol, jednego czego jestem pewnien to to iz Prandelli oraz Luca zostana na Franchi przez dlugie lata, gdyz sa to fundamentalne postacie obecnej Violi

Jezeli juz mowa o spekulacjach to:
AC Fiorentina będzie starała się pozyskać piłkarza Arsenalu Londyn - Roberta Piresa. Prezydent Andrea Della Valle obiecał trenerowi Cesare Prandelli fundusze na wzmocnienia w czasie styczniowego okna transferowego.

Prandelli jest wielbicielem talentu francuskiego pomocnika, którego umowa z Kanonierami wygasa w czerwcu 2006 roku.

Dla 32-latka byłaby to z pewnością kusząca oferta, bowiem Arsenal prowadzi restrykcyjną politykę kadrową wśród starszych piłkarzy.
Musz przynzac iz byloby to calkiem ciekawe posuniecie jednak wolalbym kogos mlodszego bo doswiadczonych pomocnikow juz mamy :arrow: Fiore, Jorgensen

Wróć do „Włochy”