Masz racje nie ma sie czym podniecac!!! chociaz jestem pewnien iz Inter znowu sprowadzi jakis przecietnych graczy ktorzy po paru meczach zasiada na lawie ale to moje zdanieDiamen23 pisze:serek408 napisał:
Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.
Jakby Wenger przybył do Interu to są duże szanse na przyjście Henry'ego.Ja jednak jestem pewien , że to plotka wymyślona przez dzienikarzy z gazety pokroju "Fakt". Nie ma się (niestety Crying or Very sad ) czym podniecać.
Torres napewno w najblizszym czasie nie opusci Atletico a juz napewno nie na rzecz Interu
Ballack tak samo jak wyzej, mimo roznych spekulacji mysle ze zostanie w Monachium a jezeli juz to przeprowdzi sie na Old Trafford badz bedzie nastepca Zizu
Henriego widze raczej w Barcelonie badz dalej na Wyspach
Co do trenera to watpie rowniez by szybko rozstal sie z Kanonierami
Ja wybiegne juz do przyszlego wekendu i konfrontacji z Parma, gdyz bardzo ciekawi mnie to co zaprezentuje Inter. Ostatnio daje sie zaobserwowac ubiegloroczna przypadlosc