Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 11 lis 2005, 20:18

Diamen23 pisze:serek408 napisał:
Ostatnio pojawiają się także plotki o przyjściu do Interu m.in. Ballack , Torres , Henry - i szczerze powiedziawszy Niemiec by się przydał gdyż Veron coraz częściej mówi o powrocie do ojczyzny.

Jakby Wenger przybył do Interu to są duże szanse na przyjście Henry'ego.Ja jednak jestem pewien , że to plotka wymyślona przez dzienikarzy z gazety pokroju "Fakt". Nie ma się (niestety Crying or Very sad ) czym podniecać.
Masz racje nie ma sie czym podniecac!!! chociaz jestem pewnien iz Inter znowu sprowadzi jakis przecietnych graczy ktorzy po paru meczach zasiada na lawie ale to moje zdanie
Torres napewno w najblizszym czasie nie opusci Atletico a juz napewno nie na rzecz Interu
Ballack tak samo jak wyzej, mimo roznych spekulacji mysle ze zostanie w Monachium a jezeli juz to przeprowdzi sie na Old Trafford badz bedzie nastepca Zizu
Henriego widze raczej w Barcelonie badz dalej na Wyspach
Co do trenera to watpie rowniez by szybko rozstal sie z Kanonierami

Ja wybiegne juz do przyszlego wekendu i konfrontacji z Parma, gdyz bardzo ciekawi mnie to co zaprezentuje Inter. Ostatnio daje sie zaobserwowac ubiegloroczna przypadlosc :arrow: remisy (juz 2 z rzedu) a teamy przed wami prawdopodowbnie straca pkt :arrow: Roma - Juve oraz Viola - Milan wiec tu napewno macie sznase nadrobic pkt do ktoregos zespolu bedacego przed Wami o ile wygracie z slabiutka Parma :!:

Wróć do „Włochy”