AC Fiorentina (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 lis 2005, 20:34

Czeher widziałem i się śmiałem. Toni teraz nie zmieni klubu - nie wierze nawet na taką firme jak Bayern co by nie mówić - trzeba to przyznać. Tym bardzie gdy MŚ on szaleje na boiskach Calcio:) Luca Show :) Zreszta sam cytujesz słowa Della Valle ...

A co do Piresa do wątpie na maxa. Po pierwsze on jest trzecim najważniejszym elementem Kanonierów. Nr. 2 już odeszedł. A nr. 1 cały czas sie wacha. Nr. 3 nie puszczą. Podpiszą z nim umowe na te dwa lata jak chce bo mecz z Tottenhamem pokazał Wengerowi co znaczy Arsenal bez najważniejszych elementów czyli Henry, Pires i już nieobecny Vieria. Czyli nie było Henriego (wtedy uraz) i Piresa - Tottenham rządził - wszedł Pires po przerwie inna gra i bramka remis wywieziony :!:

Jak tam nie długo mecz pełen pozytywnych podtekstów :lol: 8) Viola - Milan :! oj będzie sie działo. Oby (dla mnie oczywiście) Forma rossonerich z ostatnich spotkan była utrzymana :smoke:

Choć boje sie tego mecz za popszedni sezon :roll: to 6:0 jest w pamięci pewnie gracz i kibiców :roll: A Viola w gazie ...

Wróć do „Włochy”