AC Fiorentina (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 lis 2005, 23:01

No napewno wyjda zmotywowani jednak teoretycznie musza wygrac 2 najblizsze mecze, ktore graja w niedlugich odstepach (moze Carlo nie wpusci najlepszego skladu na Violke - macie i tak dluga lawke - tak wiec moze da pograc dublera bo badz co badz ale z Fenerbahce to juz macie lekko noz na gardle, fakt mecz z Viola prrestizowy i bardzo wazny jezeli chodzi o uklad tabeli ale mozecie to jeszcze odrobic w nastepnych meczaxch) - ale to moje dywagacje i na tym tez upatruje szanse Violi

Co racja to racja a biorąc pod uwage jeszcze mecze reprezentacyjne to nie ciekawie. :( Na szczeście Canarinhos zagrają tylko jeden mecz i trójka Dida, Cafu, Kaka' wraca wcześniej do Milanello. Na szczeście w meczu z Viola może zagrać na luzaku Rui, Jankul, będacy w max formie Serginho czy Stam (czerwień w LM) nawet Sheva może być na ławce i być do dyspozycji trenera w razie nie powodzeń ( :roll: oby nie :wink: ) Fenerbahe trudny rywal szczególnie u siebie (na San Siro tylko z 4 kontry wyprowadzili :lol:) a bramki Kaki z tego mecz nie zapomne do końca życia 8) Ja osobiście sądze że Ancelotti nie zagra z Viola innym składem niż z Udinese. (Może Sheva tylko wejdzie w skład i Stam na pewno) Bo nie moga kalkulowacmusza grać na maxa. A wTurcji nawet 0:0 styka choc ten mecz wcale nie musi być trudny. Jak pokażą tą "mordercza twarz" Ze składu Fenerbehe na ten mecz wypada trzech podstawowych gracz. :wink: Także chyba mecz z Viola będzie nawet ważniejszy.

Będzie mecz aż miło czuje to :) A Roma z Juve gra wcześnie wiec bedzie ciekawa kolejka :) Grande Calcio

P.S. Donadel strzela bramke dla Azzurich :twisted: jego zapomniałem tam wpisać w "pojedynkach" w końcu były Milanista :D

Pozdro

Wróć do „Włochy”