1The Saw 2- film bardzo dobry, opowiada o dalszych zabawach towarzysza Jigsawa, ktory zamyka 7 osob w pewnej chatce gdzie musza oni znajdowac wskazowki i przstrzegac zasad aby przezyc--- to tak w wlk skrocie...zakonczenie rownie zaskakujace jak w 1. W sumie to film godnie reprezentujje czesc 1, ale troszke jeszcze mu brakuje do swojej starszej siostry, mianowicie rezyser bardzie postwail na akcje niz na fabule i myslenie. moja ocena 8,5/10
W filmie sa 2 "fajne" momenty(tak naprawde jest ich wiele
1.Gosc ze sciskarka na glowie dowiaduje sie ze aby przezyc musi odnalezc klucz do owej przyjemnej maszynki, po pewnym czasie chlopczyna orientuje sie ze klucz ma wszyty za okiem, ma na jego wydostanie 60s i dodatkowy bonus- - - - SKALPEL
2.Jedna panna chcac lapczywie dostac antidotum wciska rece do plastikowej, przezroczystej klatki, szkoda tylko ze spowrotem nie moze ich wyciagnac, gdyz na rekach zacisniete ma noze, im mocniej szarpie tym bardziej ja tnie
Starczy psychodelicznych klimatow
2 film ktory polecam wszystkim(5-95lat) to Charlie i Fabryka Czekolady.
Ciekawie zrobiony, z bajkowymi scenami i swietnymi efektami, do tego w niektorych momentach filmu niezle sie usmialem. Zajebista role w filmie odegral genialny Johny Deep(cos na wzor Jacka Sparrowa).
moja ocena 8/10