A jeszcze Rijkaarda mam.
Jak mogłeś losować ich za GP jak oni (Gullit, Rijkaard i van Basten) byli tylko za coinsy.
Jutubery mają sporo coinsów bo kupują albo ludzie im wspierają kanał i... kupują.
Albo kupujesz (ja raz kupiłem 5800 i czekałem na legendy Milanu) inaczej za GP losuje. Na początku myclub daje też dużo za obojętnie jaką pierdołę zrobisz. Zdobywasz jeszcze przez codzienne logowanie (tam mało) i z matchday. Codziennie masz mecze o określonych porach i w zależności jaki masz przedział ratingu (nowicjusz, średni i ekspert) za określoną ilość pkt. zdobywasz coinsy. Chociaż nie we wszystkich matchday jest to do zdobycia.
Wiadomo, że granie na konsoli lepsze od telefonu (chociaż wersja mobilna daje radę), ale na tel jest więcej opcji grania, kontrakty są o połowę tańsze. Wszystko po to, żebyś za GP dużo nie polosował piłkarzy i kupywał coinsy. GP najlepiej się zdobywa poprzez symulację. Robisz 2 składy 1 z białych i brązowych, 2 ze srebrnych i tych których chcesz boostować. I jedziesz mecze na zmianę zarabiając GP. Jak z 1 składu skończą sie kontrakty to nie przedłużasz tylko na trenerów przerabiasz. Słabych srebrnych też tak robię. Lepszych zostawiam (jest ich mało) i przedłużam kontrakty tak jak reszcie. Dzięki temu można też poprawić zgranie menagera, którego masz. Chociaż podobno najlepiej meczy sim wygrywa się ponoć Fischerem (ten 1z4 pierwszych do wyboru jak zaczynasz myclub)