Chciales byc zabawny?romantyk pisze:Ty rowniez
W sobote rano na bank mi zaszkodzi. a przepraszam, przeciez to juz 13. musze wczesniej wstawacromantyk pisze:Tobie rowniez nie zaszkodzi.
No dobra, posmialismy sie, pouzywales slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz, wiec teraz moze jakis argument za tym przemawiajacy? po jeszcze chwile i sam zaczne wierzyc, ze jestem narcyzemromantyk pisze:proponuje zatrzymac swoje narcysystyczne zapedy
Zmien swoich doradcow, bo Cie strasznie wkrecaja. za nikogo takiego sie nie uwazam. to Ty mnie postrzegasz, tak jak chcesz. Twoja sprawa. pozwolisz, ze dla Ciebie nie bede sie zmienial. chyba ze najpierw zmienie orientacje, na co sie nie zanosi.romantyk pisze:i nie uwazac sie za ironicznego, sarkastycznego usera
Tato, Tato, jaki jestem??romantyk pisze:bo takim na pewno nie jestes
Ironia, drogie dziecko. sprawdz w slowniku pod "I". Nieopodal, takiego innego, bardziej popularnego slowa na "I".romantyk pisze:strzał w 10
Wlaczysz myslenie, czy konczymy?romantyk pisze:czyli brak kompleksowprzeczysz sam sobie.
Skad wiesz? Przeciez wszyscy sie Ciebie czepiaja, a Ty taki fajny i niewinny jestes.romantyk pisze:wypowiadaj sie za siebie. nikt Ci nie dal prawa wypowiadania sie za wszystkich (przepraszam, nie za wszystkich - za polowe).