Gry...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 936
Kibicuję: Juventus

Gry...

Post autor: wloski » 29 kwie 2020, 16:24

No ja właśnie w tej edycji to w ogóle słabo z ratingiem, w sim krece się kolo 300, w normalnej grze koło 450.... a w tamtym roku miałem najniżej 600, a tak to koło 800. Ogólnie często mam takie spotkania, że bramkarz ma dzień konia, i łapie wszystko, a przeciwnik kopie dwa razy prosto i wpada XD. Nie wiem zauważyłem też, u siebie, że Ci którzy mają poniżej 10 spotkań (PES to oznacza), to zazwyczaj to oni mają taki dzień konia, że mega wspiera Konami takich graczy.

Ogólnie teraz coinsy rozdaje conami, ale w sumie to czekam na jakiegoś Nedveda, Del Piero czy Pirlo, tak to sumie legendy mnie nie jarają. Ja do tej gry podszedłem tak, że mam zamiar zrobić takie Juve jakie byłoby gdyby nie transfery out, Pogba, Vidal, Pjanic, taką pomoc mam zamiar stworzyć, do tego w sumie poszperałem i się napaliłem na kilka srebrnych piłek, które fajnie rosną, tutaj mam namyśli Tonaliego, Keana, a są to być może przyszłe gwiazdy reprezentacji Włoch.

Ja mam dwóch trenerów Aramburu i Sarriego, ale mam zamiar postawić na kogoś innego.

Wróć do „Hyde Park”