Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 12 lis 2005, 19:16

Co do wygasajacych kontraktow to ostatnimi czasy zostaly one przdluzone z Hergraevsem i Demichelisem :D Jestem rowniez na 100% przkonany ze podobnie bedzie z Deislerem i Roque.

Z Jeremisem bym nie przedluzal-Ottl jest od niego duzo mlodszy i lepszy, spokojnie moze sie ogrywac w koncowkach

Scholl podobno konczy kariere
Liza na 100%

Ali Karimi sie nie sprawdzil, chociaz moze jeszcze przkona do siebie zarzad i kibicow

Olli-krązą pogloski ze ma bardzo lukratywna oferte z Japonii, wiele bedzie zalezalo od jego dalszej gry , osobiscie chcialbym sie porzegnac z Kahnem po tym sezonie, ale wydaje sie to malo prawdopodone i raczej pozostanie on w Monachium na jeszcze jeden rok

Ze Roberto- zaczal grac naprawde swietnie, dzialacze raczej zrobia wszystko aby jeszcze z roczek go zatrzymac, choc z drugiej strony m.in Inter i Roma bardzo chca miec brazylijczyka w swoich szeregach i proponuja mu bardzo dobre zarobki

Pozostaje nam

Sagnol-obecnie najlepszy prawoskrzydlowy obronca swiata, bedzie mi bardzo szkoda jak odejdzie(do tego za free), a wydaje sie to bardzo prawdopodobne(do Milanu za Cafu)

Ballack-wkurza mnie gosc, bo zwleka i ciagle ma jakies wymowki, niedosc ze taka kase mu propnuja(osobiscie dalbym 2 razy mniej) to jeszcze mu cos nie pasi, chcialbym zeby odszedl(znowu za free) i zeby do Bayernu sprowadzono rozgrywajacego z prawdziwego zdarzenia(np. VdV)

Wróć do „Niemcy”