Gry...

Awatar użytkownika
Kojiro
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 251

Gry...

Post autor: Kojiro » 04 maja 2020, 0:16

Z PES jest tak, że w to trzeba grać aby uzyskać jakiś wynik, chociażby jakąś minimalną umiejętność gry, bo ta gra po prostu nie wybacza błędów i braku umiejętności grania. W tej grze duże znaczenie ma forma poszczególnych graczy, zmęczenie i zmiany taktyczne w czasie trwania samego meczu. Ja mogę się oprzeć na roku 2018, w która to część gram do dzisiaj. W Master L., nie ma meczów do odpuszczenia, nawet przy korzystnym wyniku 3:0, 4:0 jak przestaje się cisnąc przeciwnika i się odpuszcza to można dostać dwa szybkie gongi i się robi gorąco. Do tego dochodzi motyw strzelonej bramki i rozprężenia, gdzie przeciwnik w krótkim czasie potrafi stworzyć sobie kilka groźnych sytuacji. Mam też wrażenie, że zawodnicy po straconych bramkach, tracą także motywację i popełniają głupie błędy. Nie ma spacerów, w meczu trzeba być cały czas skupionym, w obronie cały czas walczyć o odzyskanie a w ataku wykorzystywać w 100% co się ma, bo przy zwykłym ziewnięciu piłka leci gdzie chce. No i szybka gra, to podstawa, nie ma tu rajdów przez pół boiska jak w FIFIE, bo po pierwsze przeciwnik nie pozwala a po drugie zawodnik opada z sił.

Wróć do „Hyde Park”