Gry...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 990
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Gry...

Post autor: wloski » 05 maja 2020, 8:38

Babej kupiłem tego Fernando Santosa, zrobiłem ustawienia które PESEP i Fundlalam przedstawiali, dzięki temu wczoraj nawet zacząłem spotkania wygrywać gdy poziom zgrania drużyny wzrósł, już mi się sam menadżer szybko spłacił, teraz będzie i wiele łatwiej zdobywać GP i zbudować zespół jaki chce.

Teraz niestety pojawiły się gwiazdy Ligii Angielskiej ale szkoda mi GP, lepszych piłkarzy wyciągam z połączenia kombinacji darmowych i kupionych scoutów.

Ten sezon może być stracony bo do premiery nowego PES zostało niewiele czasu raptem 4-5 miesięcy, ale już będę mądrzejszy w przyszłej edycji, to pierwsze moje doświadczenie i tak uważam za spoko przygodę i daje rady.

Oczywiście chciałbym jak inni mieć w zespole Ronaldo, Dybale, Coste, Vidala czy Pogbę, ale niestety tylko jeżeli będą jakieś fajne paczki, bo ze scoutów to wyjdzie mnóstwo kasy, tzn sprawdzałem, żeby mieć Verattiego i Ronaldo potrzebuje scouta Italy i LWF, będzie ciężko bo są drodzy. Będę zbierał GP może w któryś tydzień się uda, jak ligi wrócą i LM.

Czaję się też na młode talenty, Tonali Kean, Zaniolo, może uda się Donnaruma, czaje się na Sancho, Haalanda jako alternatywa dla Ibry i Hakimi :D

Wróć do „Hyde Park”