Wiesz co, potem Ci mogę podesłać te moje ustawienia, teraz jestem w pracy i nie bardzo mam jak ponotować, ja troszke pomieszalem to co oni tam proponowali np. Fundlalam proponował ławkę z czarnymi kulkami, a jak tak miałem to non stop dostawałem wpierdul, z tego powodu, że losowało mi bardzo trudne drużyny, teraz mam tak, że lawka to też jakieś białe i brązy i ogólnie na 10 meczy to tak mniej wiecej przegralem 1, wygrałem 5 i 4 zremisowałem, a wcześniej cały czas pikowałem w dół. GP jest mniejsze za wygraną groszymi zawodnikami, ale i tak lepsze niz porazki, wiec suma sumarum to lepiej wychodzi.
Okej spróbowałem, zrobiłem losowanie dwa razy paczki, tak naprawdę z tego collector box zależało mi na bramkarzu albo na Pogbie. No to łup Salah, ok nie ma źle, szanuje, chociaż nie chciałem go
Dobrze wyjaśniłeś to dlaczego można być na początku sceptycznym do PES, jak ktoś przychodzi z FIFY to pierwsze co widzi, nie ma licencji, brak wielu stadionów, do tego gra jakaś taka... nie na wrzutkę i zapierdalam do przodu, niech się dzieje. W PES to uwielbiam, że każde spotkanie wygląda inaczej, czuć to, że ta gra ma bliżej do prawdziwego boiska niż FIFA, w której te brzydkie połamańcy biegają.
Po wgraniu patchów można naprawdę nie zauważyć wielkiej różnicy, koszulki są naprawdę dobrze wykonane, jeszcze fajnie jakby Konami pozwalało wgrać nie tylko koszulki, loga i banery, ale również fonty koszulek to już w ogóle nie byłoby różnicy...
Co do twarzy, widać te które zostały zeskanowane i te które zostały wykonane na podstawie zdjęć z neta, oba rodzaje twarzy uważam za bardzo dobre, często patrzę jak wyglądają piłkarze Juventusu w Fifie i nawet po skanowaniu kilka lat temu, Alex Sandro wyglądał jak jakiś mulat wyrwany z afryki, a Rugani jakby go zabrali z dyskoteki, ogólnie EA Sports chwali się niewiarygodną ilością przeskanowanych twarzy a czasem, 10 letnia nieaktualizowana twarz jakiegoś Maxi Lopeza z PES wygląda lepiej niż te twarze z FIFY xD