PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 989
Kibicuję: Edukacjii Clonera

PES (temat luźny)

Post autor: wloski » 05 maja 2020, 11:34

Dokładnie, prośba o przeniesienie konwersacji pomiędzy mną, Babejem i chyba DelPiero? No i Slima? :)

Wiesz co, potem Ci mogę podesłać te moje ustawienia, teraz jestem w pracy i nie bardzo mam jak ponotować, ja troszke pomieszalem to co oni tam proponowali np. Fundlalam proponował ławkę z czarnymi kulkami, a jak tak miałem to non stop dostawałem wpierdul, z tego powodu, że losowało mi bardzo trudne drużyny, teraz mam tak, że lawka to też jakieś białe i brązy i ogólnie na 10 meczy to tak mniej wiecej przegralem 1, wygrałem 5 i 4 zremisowałem, a wcześniej cały czas pikowałem w dół. GP jest mniejsze za wygraną groszymi zawodnikami, ale i tak lepsze niz porazki, wiec suma sumarum to lepiej wychodzi.

Okej spróbowałem, zrobiłem losowanie dwa razy paczki, tak naprawdę z tego collector box zależało mi na bramkarzu albo na Pogbie. No to łup Salah, ok nie ma źle, szanuje, chociaż nie chciałem go ;) natomiast w drugim kurła Rudiger xD.

Dobrze wyjaśniłeś to dlaczego można być na początku sceptycznym do PES, jak ktoś przychodzi z FIFY to pierwsze co widzi, nie ma licencji, brak wielu stadionów, do tego gra jakaś taka... nie na wrzutkę i zapierdalam do przodu, niech się dzieje. W PES to uwielbiam, że każde spotkanie wygląda inaczej, czuć to, że ta gra ma bliżej do prawdziwego boiska niż FIFA, w której te brzydkie połamańcy biegają.

Po wgraniu patchów można naprawdę nie zauważyć wielkiej różnicy, koszulki są naprawdę dobrze wykonane, jeszcze fajnie jakby Konami pozwalało wgrać nie tylko koszulki, loga i banery, ale również fonty koszulek to już w ogóle nie byłoby różnicy...

Co do twarzy, widać te które zostały zeskanowane i te które zostały wykonane na podstawie zdjęć z neta, oba rodzaje twarzy uważam za bardzo dobre, często patrzę jak wyglądają piłkarze Juventusu w Fifie i nawet po skanowaniu kilka lat temu, Alex Sandro wyglądał jak jakiś mulat wyrwany z afryki, a Rugani jakby go zabrali z dyskoteki, ogólnie EA Sports chwali się niewiarygodną ilością przeskanowanych twarzy a czasem, 10 letnia nieaktualizowana twarz jakiegoś Maxi Lopeza z PES wygląda lepiej niż te twarze z FIFY xD

Wróć do „Hyde Park”