Nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Valencia zdobyła mistrzostwo nie w 2001 ale rok później i to był pierwszy rok pracy Beniteza na stanowisku trenera Los Ches. Może gra Valencii jeszcze w tamtym sezonie nie porywała, ale już w latach 2003-2004 Valencia grała fenomenalnie. I to wszystko to zasługa Rafaela Beniteza! Nie twierdze, że Ranieri nie zna się na tym fachu, ale on i Benitez to dwie różne klasy. Niestety odszedł i Włochowi trudno będzie odnieść z zespołem tylu sukcesów, jakie były dziełem Valencii za kadencji Beniteza. To tyle.krzema pisze:ej sorry czy Valencia nie grala zawsze defensywnie i nudniePisakk pisze:Ja nad tym strasznie ubolewam, że Benitez odszedl. Teraz powrocil Ranieri i zacznie sie "makaronizowanie" Valencii. Nie wiem czy to jest dobra droga. Oby to nie odbiło się na stylu gry, oby nie zaczeli grać defensywnie. Pierwsze mecze nie nastrajają optymistycznie niestety.Kaczormistrz pisze:Valencia świetny zespol ale pozbyla sie swietnego trenera!! Benitez dobrze poukladal Valencie a teraz uklada liverpool i bardzo dobrzeprzeciez jak zdobywala mistrzostwo w 2001 bodajze mowiono ze to najnudniejsza druzyna w lidze nie
Ranieri to profesjonalista jeszcze Romka zadziwi