PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

PES (temat luźny)

Post autor: Bebej » 06 maja 2020, 14:52

Jak wejdziesz w składzie w game plan i te zaawansowane instrukcje po lewej całkiem tam masz ofensywne i dajesz counter target i wybierasz zawodnika. W defensywnych masz jeszcze defensive i wtedy gość nie lata do przodu non stop. I to są jedyne, które używam w zasadzie. Defensive na DMF i albo CMF albo na PO. A counter target na napastników albo 1 napastnika i ofensywnego pomocnika. W zależności od sytuacji w meczu.
W ogóle ostatnio mam dobrą passę, nie jadę na wariata, nie podpalam się od początku meczu tylko na spokojnie czasem nawet zaczynam defensywnie bo wiem ze z czasem coś wpadnie. Przeciwnika kurwica pewnie bierze ,że klepie wzdłuż i wszerz i 0 konkretów a ja spokojnie z kontry. Potem jak strzelę 1 to już na spokojnie sobie podaję i łup 2 i czasem nawet więcej. W poniedziałek włączyłem 2 mecze i 1 4-0, a w 2 5-1 (z ratingami powyżej 700). Wczoraj wylosowałem gościa z 860, i ta taktyką do przerwy 1-0 a potem gość się musiał tak pieklić bo jego akcje 0 składu i ładu a ja 2 kontry i skończyło się 3-0. Hattrick Marco Van Basten.

Wróć do „Hyde Park”