Football videos - Pojedynki kompilatorów

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: 'Del Piero' » 13 lis 2005, 10:55

No więc, sory za opoznienie ale kompilacja nie chciala mi sie zapisac i tak musialem zrezygnowac z kilku istotnych akcji bo wyskakiwaly jakies blady ;/ ale tak to jest jak wszystko sie odklada na ostatnią chwile ... wiecej mi sie to nie powtorzy :)

:arrow: Serie A by Del Piero

kompilacja jest umieszczona na moim serwerze wystarczy kliknac prawym i "zapisz element docelowy..." (ehhh po co ja to tlumacze... :) )

Proponowalbym mlody zebys cos zrobil z "waga" swojej kompilacji - zauwaz ze nie wszycy maja szybkie lacze i 100 mb to jest kilka godzin sciagania... moja kompilacja mogla miec 50 mb ale zmiejszylem do 20 zeby kazdy sprawnie mogl sciagnac ;P - no ale to tylko taka moja mała sugestia :D:D

2. uwaga:
infernus pisze:
Lakier pisze:infernus napisał:
sluchajcie to jest w koncu jakis limit czasowy tych kompilacji czy nie ma ? wezcie pod uwage ze ciezko znalezc fajną muze trwającaą np 2 minuty
od 2 minut do 5
mlody_10 pisze:Też tak myślałem, ale udało mi sie i wyszło nawet 7'30'' .

Z całym szacunkiem młody_10 ale czuje sie zrobiony w kubusia... ja swoją kompilacje specjalnie jeszcze skracałem z 4 minut do 3:17 zeby mi pasowala do muzyki... Moglem po prostu jeszcze coś dorzucic i dac fajna muzyke długą np na 5:14...
Widzisz mlody jezeli chodzi o serie A to mam tyle materialow ze moge zrobic kompilacje ktora bedzie trwala nawet z godzine, film ma trwac 2-5 minut a nie 7... a i widze ze kozystales z innych kompilacji ;) (przynajmniej mi sie tak wydaje bo widzialem tak samo zlaczone triki ROnaldu w "This is FOotball") - nawet nie wiedzialem ze lubie sie tak czepiac :D

Wróć do „Gry Forumowe”