PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

PES (temat luźny)

Post autor: Bebej » 12 maja 2020, 9:32

Co innego myclub a co innego dywizje, to co wchodzi z wolnego w dywizjach nie zawsze wejdzie w myclub. W my jest trudniej.
Co do aukcji i scoutów:
4* jak najbardziej się opłaca bo nie są drodzy. Gorzej z 5*. Ogólnie zasada jest taka, że musisz kombinować i nie brać najbardziej oczywistych bo wydasz na nich majątek. Na przykładzie, żeby zrobić 100% na Romario musiałem mieć
1 scout specify (ten z eventu)/offensive awerness (tego miałem z tych co dają za mecze/ i tutaj w aukcji za 55000 wygrałem attacking area wide.
Gdybym licytował 3 scouta 5* nationality Brasil wydałbym na niego ze 250 000 gp.
Dalej, złoci są ok, jak są wyboostowani i mają ovr koło 90 to nie widać aż takiej różnicy z czarnymi. Są oczywiście koty, że nikt nie ma podjazdu jak Messi Mbappe itp ale już taki Jaoa Felix czy Havertz nakrywa czapką takiego Bruno Fernandesa. Mam kilka składów, w których grają też złoci. Tylko, że ja ostatnio bardziej gram na 2 CF i jak nie idzie to zmieniam taktykę na Simeone (4222, tego co miałem 4312 pogoniłem i zamieniłem bo znalazłem 4312 Harty, którym gra mi się zajebiście) albo na Soaresa 433. Ze złotych polecam ci:
Piątek, Rashford, Vardy, Haaland, Belotti, Azmoun, Correa (Lazio), Joao Felix, Hulk, Chiesa, Sancho, Pepe, Bernardeschi, Richarlison, Everton, Coman, De Arrasceta, Golovin, Hacertz, Zaniolo, De Beek, Martial, Henderson, Kessie, Barella, Guendouzi, Zieliński, Rabiot, Naingollan, Wijnaldum, Partey, Bakayoko, Torreira, Barrios, Ndidi, Wan Bissaka, Pavard, Kolasinac, Tagliafico, Mendy (Real), Pezzella, Gomez (Liverpool), Militao, Tah, Sanchez (Tottenham), Ginter, Ruben Dias, Lafont.

Wróć do „Hyde Park”