PES (temat luźny)

Awatar użytkownika
Bebej
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 377

PES (temat luźny)

Post autor: Bebej » 12 maja 2020, 10:49

wloski pisze:
12 maja 2020, 10:24
Bebej pisze:
12 maja 2020, 10:06
BadBoy pisze:
12 maja 2020, 9:52
Po kiego Wam tylu zawodników?
Jak grasz matchday od czwartku swoimi zawodnikami to im więcej pasuje zawodników do eventu to dostajesz więcej pkt za mecz i po 3 meczach jak wszyscy pasują dochodzisz do coinsów i kończysz a nie grasz 10 meczy bo każdy piłkarz z innej parafii.
Znów sie dowiaduje czegos czego nie wiedzialem xD, gdzie to moge zobaczyc kiedy pasuja? Przed spotkaniem?

A powiedz mi Ci trenerzy po 18:00, to jest regularnie w jakie dni, co jaki okres?
Jak wybierzesz już ekipę to wchodzisz w skład (nie game plan) i zmieniasz na padzie (u mnie łopatka od sprintu albo kontroli ręcznej prawo lewo) i wyskakują ci formy i procenty, im więcej tym lepiej. Futery z odpowiedniej drużyny dają nawet 800%. Zresztą możesz automatycznie żeby ci dobrał komp wg team spirit czy jakoś tak. A po prawej od składu masz właąnie pokazany chyba ten team spirit czy rate się to nazywa, nie pamiętam.
Trenerzy zmieniają się 3x dziennie bodajże, nie wiem o której. A w ostatni dzień miesiąca jest ruletka od 18 i wtedy już wiesz, co wejdziesz pojawiają się nowi.
BadBoy pisze:
12 maja 2020, 10:28
Ja teraz z kompem jakieś mecze gram w tym Whats on bo mam 4 różne. Opłaca się to grać w ogóle? Ostatnie mam Legends i się kończy niby za 5 dni.
Opłaca się, za ogranie na poziomie regular masz 5000 gp. Bierzesz srebrnych, bo złotym i czarnym szkoda kontraktu i ogrywasz. Te eventy są dostępne nie od razu wszystkie tylko co 2 dni.
Z tym co jest do wygrania legenda to jest ciężko, najlepiej trafic na Man utd bo jak ich popresujesz to graja długą pilkę cały czas. Jak trafisz na Juve, Bayern albo Barce to wejdz w ten inny event z kompem, tamten się skasuje i znowu wejdź tam gdzie jest legenda do wygrania. I tak do skutku aż będzie mecz z Man.Utd. Albo im strzelisz i graj na czas albo od razu na czas aż do karnych bo tam tez się cyrki dzieją. Wczoraj mi Martial z 35 m z wolnego w okno strzelił a mój bramkarz stał w tym rogu. Także 1 wdupiłem a w 2 strzelilem w 30 min i potem grałem piłkę między obrońcami i bramkarzem. Pierdolę szkoda nerwów.

Wróć do „Hyde Park”