Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 13 lis 2005, 21:20

romantyk pisze:bardzo trudno
romantyk pisze:jakie tylko chcesz
romantyk pisze:i ?

Wyrwane zdania z kontekstu sa wedlug ciebie dobra forma dyskusji? Jezeli tak to gratuluje ...
romantyk pisze:kto jak kto, ale na ten temat nie powinienes sie wypowiadac. ten, ktory ma ten sam nick od poczatku

Wybacz ale to z gola odmienna sytuacja, ty nick wybrales, ja wybralem najmniejsze zlo. Najbardziej podobny do oryginalu, ktory stracilem walczac z takim niskim poziomem moderowania (i nie tylko) jaki ty prezentujesz, miedzy innymi. ( Nie obrazajac innych modow, ktorzy sie juz wiele nauczyli, a ty w dalszym ciagu jestes daleko z tylu. )
romantyk pisze:nie masz sie czego uczepic? masz racje, wiek to najlepszy argument z mozliwych

No ale zaraz zaraz, misiaczku sam sie skarzysz, jaki ty mlody jestes. :roll:
romantyk pisze:a wyniosles juz smieci?
Nie dosc ze ci sie zarcik stepil to jeszcze zglupil. A do tego probujesz byc ironiczy, cyniczny czy jak ci tam. W kazdym razie nic ci nie wychodzi.

Co do moich smiec to owszem. Nie lubie zyc w brodzie, w przeciwienstwie do ciebie.
futbolowa pisze:Uczepiliście się osoby, która poza tym, że wypełnia swoje obowiązki [m.in. wlepiając ostrzeżenia] nic Wam nie zrobiła.
Ale kochana, nikt sie nie czepia jego tylko jego kompetecji i poziomu rownemu wlasnie temu nowaczkowemu.
futbolowa pisze:bezpodstawnie

Mam wiele podstaw, jednakowoz brak ochoty na szperanie po topicach by te podstawy pokazac.
Uchi_ pisze:bo to nie jest moim marzeniem

Czemu ? :D

Ja chce ! Ja chce :D He he :P

A tak powaznie zmiana by sie przydala i nie tylko wymiana romantyka ale tez wprowadzenie kogos zamiast bellusa.
Krzysztof Jarzyna pisze:nie kazdy ma ambicje bycia gwiazda jakiegostam forum internetowego
No wlasnie :cry:
futbolowa pisze: Romantyka, który prezentuje poziom wielokrotnie wyższy

Dlatego tamten dzieciak nie jest modem, a on jest. Mimo to i tak jego poziom jest nieadekwatny to wykonywanej funkcji.

Wróć do „Wracając Do Meritum”