Oto czego się doszukałem :
trudno się ze Snipp'em nie zgodzić, Romantyk, jako Romantyk nikomu nie przeszkadza. Każdemu czasem zdarzy się nabić postaSnipp_ pisze: kwestią czasu jest według mnie strata przez tego chłopaka pozycji moderatora na tym forum. W końcu pisze strasznie infantylnie, wlepia kontrowersyjne ostrzeżenia i ogólnie zamiast podziwu budzi śmiech, a tak być nie powinno.
rozumiem Klaudynke, nie poluiła jej - to jej tam czasem napisała coś cierpkiego. Jednak MOD KTÓRY WYMAGA PRZESTRZEGANIA REGULAMINU NA FORUM, SAM MUSI GO PRZESTRZEGAĆ, dawać przykład.
Nie tak dawno Romamtyk napisał bardzo dobrego [to trzeba mu oddać] posta do Zazy, żeby zaczął od siebie wszelkie zmiany i sam zobligował się do tego samego w stosunku do siebie.
Czy udaje mu sie to ? [w razie watpliwości patrz wypunkowane [:arrow:] przykłady znajdujące się powyżej]
Właśnie, nie jest to tylko zdanie Niggaza, ale podejrzewam większej ilości userów.Niggaz pisze:Romantyka nie traktuje w sumie jako moda. Może i stara się wypełniać swoją rolę i albo brakuje mu pewnych predyspozycji albo chęci ... a może jedno i drugie?
Romantykowi [nawet jeśli się stara] coś nie wychodzi. Nie wiem czy nabija specjalnie, czy nieświadomie; czy przeróżne WP wlepia kierując sie rzeczywiście regulaminem [może jakimiś zasadami zdrowego rozsądku, nie wszystko przecież jest w regulaminie uwzględnione] czy może wlepia je bo sam nie wie, w którym momencie delikwenta ukarać, a kiedy tylko upomnieć. Na jego niekorzyśc dziłają właśnie takie zachowania jak czepianie się nowych, niegrzeszących intelektem userów.
Wszyscy się zgodzą, że np. japko do takowych należy - ale mod powinien pomagać, słuzyć userom - zwłaszcza nowym i takim, którzy się nie potrafia odnaleźc w nowym miejscu. Romantyk jest jakby zaprzeczeniem tej ideii [?] Widać było gołym okiem, że [w przypadku japka] albo chce sie nowej forumowiczki jak najszybciej pozbyć, albo chce, że ta została długo żeby możnabyło się z niej śmiać i wytykac jej każdy błąd [poprzez niekiedy chamskie odzywki - takie miałem odczucie]
ja bym raczej powiedział - "beztroskim nabijaczem"romantyk pisze:5000 uzytkownikow uwaza, ze jestem "glupim nabijaczem" Laughing bywa tak niestety Smile
Nabija - bo nic mu za to nie grozi, ciekawe ile miałby WP gdyby modem nie był, ale tego się chyba długo nie dowiemy
albo temu jakoś zaradzić. Jak sobie nie radzisz - to jest jedno wyjście z tej sytuacji - wszyscy wiemy co mam na mysliromantyk pisze: widocznie mam problem, moze i masz racje. wszystkie moje posty nic nie wnosza do tematu. ta... musze sie z tym pogodzic
świrtny przykład obrazujący prace Romantyka - Krzysiu Jarzyna napisał posta, w którym nie było, żadnych wulgaryzmów, czy tez zwrotów mogących urzić Romantyka [w moim przekonaniu]. Po prostu napisał mu, że wiek nie ma nic do rzeczy - dając za przykład [jakże trafny] kolege bagg'a. A oto co mu moderator odpisał [patrz cytat] chyba komentarz zbędnyromantyk pisze:standardowo Very Happy Bagg, Bagg, Bagg. proponuje mu wlezc w dupe Very Happy
jezeli mowisz o osmieszaniu to spojrz na siebie Wink Bagg to Twoj bozek, moze idol ?
jak widać, nie tylko ja mam takie odczuciaLakier pisze:Co to ma byc? Moderator a prowokuje do off topicow, na dodatek sam je pisze, zrobcie cos z tym.
Nikt nie wprowadza złej atmosfery - wyjaśnienie sprawy z Romantykiem służy własnie polepszeniu atmosfery panującej na forum, jeśli zaniżamy się do poziomu Nowaczyka [duża przesada] to trudno - twoje zdaniefutbolowa pisze:Moglibyście się powstrzymać i nie wprowadzać niezdorwej atmosfery na forum, bo poziomem intelektualnym zniżacie się do 'wielkich' Nowaczków i innych tego typu
Nie chodzi o popularność, chodzi o zwrócenie uwagi na pewne elementy pracy moderatora i jesli są one negatywne - pogadać o tym i dojść do jakiegoś konsensusu.futbolowa pisze:Popularność można sobie zdobyć w innym temacie, bo żadna to sztuka wraz z kilkoma innymi osobami bezpodstawnie uczepić się jednej
No chyba nie jafutbolowa pisze:Dajcie sobie spokój.
Niektórzy bardzo mnie rozczarowali.
NIkt nikogo nie wyzywa - to się nazywa wytykanie błędów - i nalezy to robić - bo dzięki temu mamy szanse zrobić cos pozytywnego.futbolowa pisze:Bo tworzy się tu jakieś kółko wzajemnej adoracji [nie liczę tu Snippa_ - on zdaje się być ponad wszystkimi Wink]. Jeden kogoś zwyzywa, to zaraz cała armia robi to samo Confused Confused
Niech Rmoantyk się poprawi, niech nie nabija postów, niech daje przemyślane WP i niech pomaga nowym, lub chociaż z nich nie drwi w taki sposób [zainteresowanych odsyłem do tematu o zwierzątkach i zdjęciach forumowiczów]. jak sie poprawi - i to zauważymy, to jestem przkonany, że nmikt jego dymisji nie będzie się domagał
AmenSmithu pisze:jego poziom jest nieadekwatny to wykonywanej funkcji.
Mam nadzieję, że nikt tego nieodbierze jako ataku na Romantyka - bo jako do usera - nic do niego nie mam. [mimo, że jest kibicem ManU
Ja tylko chcę zwrócić uwagę na pewne rzeczy, które mi się nie podobają w pracy moderatora Romantyka.