Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 06 cze 2020, 10:36

wloski pisze:
06 cze 2020, 10:12
sickstick pisze:
06 cze 2020, 10:00
Uważam że dla Zaniolo przejść do klubu gdzie nie będzie miał z automatu pewnego placu zaraz po poważnej kontuzji to strzał w kolano. Powinien zostać na rok w Romie i w spokoju się odbudować.
Juventus nie ma czasu, Zaniolo jeżeli będzie chętny to przyjdzie a Juventus to wykorzysta, pewnie jest to odpowiedź na Tonaliego który niestety wybrał barwy które mu bardziej pasowały. Jeżeli bał się konkurencji to przykro mi ale do Juve ktoś taki nie może przyjść. Tak samo jak Veratti, można pluć sobie w brodę że jeden czy drugi nie przyszedł, ale w momencie kiedy Marco nam odmówił z powodu mocnej pomocy było to o wiele bardziej zrozumiałe, ale dzisiaj? Gdy na pierwszym spotkaniu treningu na naszej arenie w drużynie A grał Khedira? Wiem że niektórzy potrzebują ciągłego napięcia do rozwoju a inni spokoju a efekt można osiągnąć niesamowity. Natomiast w Juventusie wymagają żebyś już teraz był gotowy.
Ale ja nie piszę o perspektywie Juventusu, tylko o perspektywie Zaniolo. Duża szansa że po kontuzji nie będzie od razu grał na poziomie, nikt mu w Juve miejsca w składzie za darmo nie da więc wyląduje na rok-dwa na ławie i kariera klasycznie zastopowana.

Wróć do „Włochy”